D11 Program för 2019 - Hämta här!

D11 Program för 2019 - Hämta här!

Välkommen till mc säsongen 2019! Då har vi planerat aktiviteterna i D11 för 2019. Du kan ladda ner program och aktivitetsblad för utskrift här till höger. Bifogade filer.
OBS ej tillgänligt ännu.

D11 Programblad finns upptryckt också. Du kan hämta D11 Program hos Alternativ 1MC eller säga till någon av oss funktionärer i samband med en aktivitet. Vi har normalt några ex med oss. 

Utbildning
Vi kommer att upprepa  avrostningsdagarna "Kul På Hjul" den 28 April i Kalmar och den 5 maj i Oskarshamn. Vi skall även försöka få ihop en Knix under året.
Har ni frågor eller önskemål om utbildning? Prata med Håkan Bergström eller Bengt Bolander.

Touring och Grus
Under 2019 arrangerar vi ett flertal aktiviteter. Varmt välkommen!                            
Och har du idéer och vill hjälpa till och t.ex. agera ruttledare på någon aktivitet? Så tveka inte att ta kontakt med någon av Distriktsombuden (DO) Kennert eller Kalle. Missa inte Gökottan vis Åsnens naturreservat, MC Höst i Mitt mm. 

Titta i programbladet och mer detaljer om respektive aktivitet finns på hemsidan här >>

mcQ
mcQ heter vår tjejsektion. Där arrangerar vi en hel del aktiviteter i hela landet. Häng med! Vill du köra hoj och träffa likasinnade tjejer? Tveka inte att ta kontakt med Annica Furudahl!
 
PROGRAM 2019 OCH AKTIVITETSBLAD (LADDA NED, SKRIV UT)
Samtliga aktiviteter finns beskrivna på distriktssidan och det är här du alltid hittar den senaste och mest detaljerade informationen med länkar till t.ex. anmälningsformulär, kontaktpersoner m.m.  Utöver dessa har vi också gjort en del aktivitetsblad som kan delas ut vid träffar, MC Mässor m.m. Du kan ladda ned dem här också.

Varmt välkommen till ett nytt härligt MC År i Småland Blekinge

 Kennert // Kalle //  Annica 

P.S Tips: Vill du enkelt få in alla våra aktiviteter i kalendern i din telefon eller dator så kan du få det genom att bara klicka på en länk till D11´s Google kalender där vi lagt in all årets aktiviteter.  Fördelen med detta är att du därmed prenumererar på kalendern och den uppdateras automatiskt in din enhet när vi lägger till/tar bort aktiviteter. Läs mer här >>   D.S

Bilder

Bifogade filer