D8 Säkerhetsdag med Risk 2 utbildning och provkörningar

D8 Säkerhetsdag med Risk 2 utbildning och provkörningar
lördag, april 28, 2018 - 08:45

D8 Säkerhetsdag med Risk 2 utbildning och provkörningar

ANMÄLAN TILL RISK 2 UTBILDNINGEN ÄR NU STÄNGD!

Men välkomna till prokörningar mellan 9-12 och Bike´s info om säkerhet
i kläder/hjälmar kl. 12.00
Risk 2 utbildningen blir alltså 8.45-12.00 - Enklare fika finns att köpa.

Klubben inbjuder tillsammans med Kungsportens Trafikskola i Trollhättan och Einar Svenssons Trafikskola i Uddevalla samt Bike Trollhättan till en heldag kring säkerhet på Glimmingens motorbana (asfalts banan) i Uddevalla.

Under dagen kommer vi både praktiskt och teoretiskt genomgå "Risk 2:an" anpassad för oss i BMW Mc-klubben. Bl. a innehåller kursen "Hur positionerar jag mig för att synas", "Vilket avstånd kan jag ha till bilen framför i 50 km/h"

Risk 2:an är en obligatorisk kurs för de som tar mc-kort i dag. Många av oss tog mc-kort innan denna kurs blev till och ger de flesta av oss en rejäl tankeställare. Kursen innehåller praktiska övningar med egen mc på säkerhetsbanan om hur vi uppfattas i trafiken och hur vi som mc förare uppfattas av andra trafikanter. Vi får även en teoretisk genomgång i lektionssalen.

Kursen är reserverad för medlemmar i BMW Mc-klubben och är sponsrad av klubben. Du som medlem betalar endast 375kr för att deltaga i denna del av dagen. Utbildningen kostar normalt 3000kr/person.

Till denna del är det obligatorisk anmälan. Betalning till klubbens konto ska ske i samband med anmälan och återbetalas endast om dagen ställs in.

Så vill du vara med på vår utbildningsdel anmäler du dig här och betalar sedan in 375kr på bg. 5093-5774.
Märk betalningen med ditt namn och "Glimmingen"

Samtidigt som en del av oss deltar i Risk 2:an är Bike Trollhättan på plats med demo mc för provkörning. Vi får också möjlighet att lyssna på vilken säkerhet som dagens kläder, hjälmar och andra skydd kan ge oss. Denna del är kostnadsfri och ingen föranmälan behövs. Ingen föranmälan till detta. Bara att dyka upp och vara med och ha trevligt!

Enklare fika finns att köpa!

 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera