D7 Helgkörning - Söndagsgrus

D7 Helgkörning - Söndagsgrus
söndag, augusti 13, 2017 - 09:45

SÖNDAGSGRUS MED FREDRIK I SÖRMLAND.

 
Välkommen att följa med på en riktigt fin tur som kommer att gå på både asfalt och grus. Vi kommer att njuta av det vackra som Södermanland har att erbjuda. Det blir både breda och fina grusvägar men även några smala kostigar. Om du gillar grus, men inte riktigt hittar bra vägar, ska du absolut hänga med på denna tur.
 
Vi startar vid Shell i Hallunda och tar oss till Södertälje där vi smyger oss igenom några villaområden med även får oss en glimt av kanalen i Södertälje. Vi tar oss en första liten bensträckare vid Tveta Kyrka. Sedan börjar Sörmlands härliga grusvägar som välkomnar oss i sensommarskrud (förhoppningsvis inget regn).
 
Mellan gruset roar vi oss med kurviga asfaltvägar. Vi fikar i något skogsbryn för att sedan köra en stund till.
När vi blir hungriga jämför vi våra matsäckar och så klart mumsar vi också i oss av det goda vi har med oss. Efter lunch fortsätter vi att gotta oss i grusvägar och vackra naturlandskap. När vi sedan når CirkleK i Järna är det ett glatt gäng som har fått en dag med mycket grus och fin natur.
 
Missa inte denna tur, mycket trevliga grusvägar och fina omgivningar utlovas.
 
Samling: Shell Hallunda, Sankt Botvids Väg 3, avfart 146b, Trafikplats Hallunda. Vid MCDonald´s och Pizza Hut.
När: Söndag den 13 augusti.
Tid: 09:45
Fika: Ta med eget fika.
Lunch: Medhavd matsäck.
Slut: CirkleK i Järna, vid E4.
Sluttid: Ca 15:30
Sträcka: Ca 20-22 mil.
 
 
Ta med: Första förband, lunch, fika, vatten.
Motorcykeln: Bra mönsterdjup, full tank. Ta gärna med däcklagningskit om du har.
 
Välkomna! 
DO-Fredrik
 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera