mcQ Riksträff 2017

mcQ Riksträff 2017
fredag, september 1, 2017 - 17:00

2017 är det dags för den fjärde riksträffen för mcQ!

De tre träffar vi haft hittills har präglats av stämning på topp, många glada samtal och härlig hojåkning i lantliga miljöer. Vi är många som redan ser fram emot nästa träff!
 
2017 kommer mcQ Riksträff hållas i Västergötland. Boende är bokat på Karstorp Säteri i utkanten av Skövde. Gården har en gedigen och spännande historia. Genom åren har den bebotts av bland annat adelsmän, lagmän, vägmästare, häradshövdingar, ryttmästare, grosshandlare, fabrikörer, riddare och majorer. 
 
Ni som var på klubbens stora riksträff i Billingehus 2016 vet att vägarna och omgivningarna runt Skövde är helt fantastiska med väldigt mycket gammal Svensk historia.
 
Datum: 1-3/9 2017 (alltid 1a helgen i september)
Ankomst fredag eftermiddag den 1 september, avresa efter frukost söndag 3 september.
Vi har preliminärbokat rum för 35 personer, blandat enkel- och dubbelrum. (Möjlighet finns att boka fler rum om intresset blir stort).
Var och en kör själv till Karstorp, eller går ihop med klubbkamrater om samkörning. Gemensam samkörning kommer troligen att ordnas från Stockholm och Göteborg, eventuellt fler platser beroende på deltagare och önskemål.
 
Program:
Fredag em:
Mingel och registrering efter ankomst. Gemensam buffémiddag på kvällen.
 
Lördag:
Efter frukost samlas vi för en heldag tillsammans på härliga vägar. Huvudturen blir asfalt. Troligen blir det även en tur med blandat asfalt och grus. Lunch äter vi på någon restaurang längs vägen (ingår ej i priset).
Lördag kväll äter vi en gemensam 3-rättersmiddag och pratar om dagens tur samt vad vi har för önskemål för nästa riksträff! 
 
Söndag:
Hemfärd efter frukost. Enskilt eller samkörning beroende på önskemål.
 
Pris:
Boende: 1510 kr/pers i delat dubbelrum, 2110 kr/pers i enkelrum, inkl:
  • 2 övernattningar med frukost
  • Buffé fredag kväll 
  • 3-rätters supé exkl dryck lördag kväll
Boende och övriga kostnader (t ex dryck till middagen eller i baren) betalas av var och en på plats.
 
Anmälan:    -- F U L L T -- 
Om du vill ställa dig på reservplats, ifall det blir någon avbokning, så maila någon av oss kontaktpersoner (länk via namnen nedan)
För att delta på riksträffen vill vi att du är medlem i BMW MC-klubben.
 
Avbokning: 
Sista dag för avbokning är en månad före ankomst, därefter blir anmälan bindande och rummet måste betalas även om man inte kommer. 
 
Kontaktpersoner: 
Om du har frågor kan du vända dig till någon av oss i planeringsgruppen:
 
Välkommen!
 
 

Anmälning till aktivitet