D15 Musical PIPPIN

D15 Musical PIPPIN
söndag, mars 18, 2018 - 16:00

Plats: Malmö Opera

Malmö Opera har köpt in 1 000m paljetttyg och BMW MC-Klubben har reserverat mittparkett, rad 1-5. Priset 650 kronor för vuxna och hälften för studerande och barn.

 

När historen om prins Pippin rullas ut blir det både färgstarkt, sprakande och ganska galet. Charlotte Perrelli är tillbaka på vår scen tillsammans med publikfavoriter som Oscar Pierrou Lindén, Lindy Larsson och Åsa Fång.

 

En trupp artister, ledd av en karismatisk spelledare, anländer för att berätta historien om den unge prins Pippin. Pippin är förvirrad över tillvaron. Han försöker finna meningen med livet på alla möjliga sätt; i strider på slagfältet, politiskt spel, högre maktpositioner och köttets lustar, men ingenting gör honom riktigt lycklig.

I desperation mördar han sin far kung Karl den store (men ångrar sig genast och ber spelledaren återuppväcka honom). När olyckan är som störst kommer änkan Katarina och hennes lille son in i hans liv. I det enkla, alldagliga livet hittar Pippin till slut kärlek och lycka. Men då griper spelledaren in – besatt som han är av att ge sin publik en storslagen show.

Och storslagen show blir det sannerligen när regissör Ronny Danielsson sätter tänderna i den här Broadwaymusikalen från det glada 70-talet, med dans, akrobatik, galna upptåg och scenkostymer tagna som ur en drömvärld. Modeskaparen Camilla Thulin tar oss till en värld av skyhöga frisyrer, paljetter, glitter, ränder och prickar.

Kanske har du hittat meningen med ditt eget liv efter att ha sett musikalen Pippin. Om inte, så har du fått vara med om en glittrande, sprakande, humoristisk och sagolikt vacker föreställning. 

Ta gärna en titt på  https://www.youtube.com/watch?v=9U2Ji5-MebA&index=1&list=RD9U2Ji5-MebA

 

Förboka via mail före den 1/1 2018, märk gärna med BMW. Besluta när det är dags att betala.

 

Kontakt: Ann-Kristin Tiliander 0703 127121, ankis5@hotmail.com

 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera