D7 Uppstartsmöte

D7 Uppstartsmöte
tisdag, april 10, 2018 - 18:00

Ropen skalla, prima mc-väder åt alla!

Har du ledsnat på snö och is, ledsnat på att sitta och torrbryta i garaget, när läppfladderaktiviteterna bara resulterar i ömma läppar, när sinnesintryck och aktiviteter per tvåhjuling starkt lyser med sin frånvaro? Nu är det dags, dags att slå näven i bordet, att kräva det vi alla har rätt till, nämligen torra fina rensopade vägar, fri bensin och blå himmel med prima solsken!

För detta samlas vi alla hos BMW Motorrad Center i Upplands Väsby för D7-gruppens traditionsenliga uppstartsmöte för säsongen 2018. Vi ser till att det blir ändring! Om vädergudarna inte hörsammar kravlistan, då, då, eh då händer det kanske grejer! 

Per K har utlovat prima tilltugg för oss alla. För att räkenskapen över tilltuggen skall stämma sisådär hyffsat har vi en liten anmälningsdetalj nedan som det vore toppen att du klickar på. 

Bilder på vägg blir det sannolikt. Vad vi i distriktet hittar på för kul upplägg under den kommande säsongen går vi definitivt igenom, och har du själv några kul idéer så är de alla mycket välkomna. Fler turer kommer det att bli, det kan jag lova! Nästa flock av utbildade turledare är på väg ut och de har alla nya färska turer med sig! Bara att haka på. Låt oss få berätta om detta. Avrostning kör vi också i år! Denna tillställning är inte bara mycket uppskattad, utan också väldigt nyttig för oss som har legat i vinterdvala. Kanske kommer det att bjudas på en liten överraskning, har en fågel viskat i mitt öra...

Klockan 18:00 ses vi alla på Karins väg 5 i Upplands Väsby. Ett par timmar eller sisådär håller vi på alla gånger.
Och du, klicka på länken nedan för att boka in dig!

Välkomna!
//Christian och alla kamrater DO/RO, Susanne, Lovisa och Andreas i D7!
(Jodå, du får träffa oss alla denna dag)

Klicka här för att boka dig till tillställningen
Anmälan gäller endast för medlemmar.

Förresten, kanske har vi en liten tävling när vi ses! Frågan är: Vilken världstjärnas hem har jag besökt här på bilden? 

Anmälning till aktivitet