GPS DAG 3 2018 Offroad, Spår etc.

GPS DAG 3 2018 Offroad, Spår etc.
onsdag, mars 14, 2018 - 18:00

GPS-utbildning exklusivt för dig som är medlem i BMW MC-klubben Sverige.

GPS-Dag 3 Offroad, Spår, Alternativa kartor etc
När: Onsdag 2017-03-14 kl 18:00-22:00
Var: Pulsen Konferenscenter, Kyrkängsgatan 8, Borås.

Nytt för 2018 är att vi har en Dag 3 av GPS-utbildningen med fokus på offroadkörning, spårhantering, alternativa kartor etc. Detta är en vidareutbildning som bygger på att du har kunskaper motsvarande tidigare genomförda GPS-dagar 1-2.

Dag 3 är för dig som vill lära dig hur man hanterar rutter/spår på platser där det inte alltid finns en ”väg”. Vi förutsätter att du vet hur en GPS fungerar, hur kartor uppdateras i dina enheter, hur rutter skapas i Basecamp etc, dvs. kunskap motsvarande vår Grundutbildning (Dag 1) och Vidareutbildning (Dag 2). För mer information om vad vi går respektive INTE går igenom på utbildningen hittar du genom att klicka här

Detta är en kvällsutbildning och genomförs till självkostnadspris 190:-/person. Då ingår fika. Vi startat 18.00. Kursledningen är på plats tidigare, kom i god tid så att vi hinner starta som planerat.

Det finns plats för 30 deltagare. Du ska vara medlem i BMW MC-klubben Sverige. Hur anmäler du dig, jo här: Länk till anmälan GPS Dag 3

​*** FULLT! Det är nu 30 personer anmälda. Då tillströmningen varit låg de senaste veckorna stänger vi nu anmälan för att kunna få kurslokalen till ett lägre pris för att inte behöva ta en extra kostnad.***

Vill du stå på väntelista så maila lars.leven@bmwklubben.se

Observera att vi hanterar endast Garmin och BMW GPS-er på denna kurs.

 

Glöm inte att ta med dig din GPS och eventuellt bärbara dator samt kablar för din dator och GPS. Ta gärna men grenkontakt/förlängningskabel för nätanslutning också.

Varmt välkomna!
Lars och Gunnar

PS
Behöver du lära dig mer inför utbildningen? Här hittar du information om GPS-dag 2
DS

 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera

Bilder