Smørrebrødsturen

Smørrebrødsturen
söndag, maj 20, 2018 - 08:00

Smørrebrødsturen

I fjor hälsade vår danska systerklubb på oss och nu är det dags att återgälda besöket. Danska BMW-klubben har lagt upp en trevlig tur åt oss på fina småvägar runt Själland, totalt ca 20 mil. Vi stannar till för lunch på Restaurant Det Nye Skotterup utanför Helsingør.
 
Restarangen vill veta hur många som äter, om du vill ha mat är anmälan obligatorisk (senast 17/5). Menyn finns här, smørrebrød rekommenderas! Det går också bra att ha med sig en egen lunchlåda, men den får avnjutas i det gröna. Vi avslutar turen i Roskilde hemma hos Søren där han bjuder på en kopp kaffe och lite danskt hygge.
 
Naturligtvis tar vi också något kaffestopp på vägen. Ta gärna med kaffe/fika. Den planerade rutten finns här.
 
OBS: Ni måste själva lösa biljetten över bron! Om ni har ett avtal är det enklast att registrera motorcykelns registeringsnummer och köra igenom utan Brobizz, alternativt kan man skaffa en s.k. "iTicket" som kan köpas på Öresundsbrons hemsida. Annars måste ni köpa en kontantbiljett i de bemannade betalstationerna.
 
 
Startplatser
 
Kontakt Sverige
Håkan Bergknut, hakan@exponerad.nu, 0739-23 00 93
 
Kontakt Danmark
Søren Jensen, jensens@webnetmail.dk

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera

Anmälning till aktivitet