D11 Tarp Helg

D11 Tarp Helg
fredag, augusti 24, 2018 - 17:00

För er som gilla gruskörning och övernattning i naturen.

Här kommer det information om Tarp-helgen!

Tänkte starta fredag 24/8 ca 17 isch tiden hoppas det passar ;-)  Startplats Preem Sandviksvägen Växjö. För er som tycker det är förtidigt kan ni ansluta när ni vill (och kan) hela upplägget är löst så det beror på hur många vi blir...... (max 15st)

Vi övernattar på något mysigt ställe och det är ännu inte spikat så har du något bra förslag meddela mig detta!  Där startar vid med P-öl och uppsättning av Tarpar och regn/vindskydd om det behövs, förhoppningsvis finns det grillplats (vilket är krav) vi avnjuter en god "aftonstek" kryper till kojs, ni som vet om att ni snarkar camperar en bit ifrån de övriga *ler*  Jag kommer att sova där :-) 

OBS!!! Egen mat medtages. Jag har tyvär inte plats i korvlådorna. fullt med annat bra att ha.

Medtag gärna badkläder så ni kan ta ett dopp! Badar man inte får man köra sist i dammet så klubbkompisarna slipper känna odören ......  

Uppstigning i ottan för intagande av en näringsriktig frukost (Kaffe) Därefter gränslar vi järnhingstarna och ger oss av på okända vägar med grusigt underlag, någon liten asfaltssträcka blir det nog tyvär ......

Finns inget krav på nabbadäck, men det underlättar om det blir lite fuktigt.

Stopp för tankningar kommer att läggas in när min GPS säger detta (då är det tillåtet att inköpa förtäring inför aftonen och nytt kaffepulver till frukosten söndag morgon, vill ni ha något annat är det ok!

OBS Glöm inte P-öl till arrangören/turledaren.

Vi sätter trafiksäkerheten i första hand under denna utflykten! Så visa hänsyn mot andra människor och djur!

Med vänlig hälsning

Kalle Tivås DO d11

mobil 0736-808 238

 

Anmälning till aktivitet