GS Meeting Sweden

GS Meeting Sweden
torsdag, maj 17, 2018 - 12:00

Allmänt GS Meeting Sweden genomförs i Feringe utanför Lagan från torsdag eftermiddag 2018-05-17 till söndag förmiddag 2018-05-20. Träffen är för oss som gillar BMW-s äventyrshojar i alla storlekar och modeller samt alla andra fabrikat av liknande typ! Träffen passar inte enduroliknande hojar och erbjuder inte den typen av körning. Cykeln ska vara landsvägsregistrerad och utrustad så att den skulle klara en svensk fordonsbesiktning utan anmärkningar.

OBS!! I år är det föranmälan och förbetalning! Anmälan sker via en anmälningssida: https://simplesignup.se/event/97089.

Avgiften är 400 SEK. Avgiften inkluderar tältplats, tillgång till toalett/dusch samt gemensamma lokaler, möjlighet till grillning, träffmärke, information om rutter och deltagande i gemensamma grusturer.

I år finns även möjlighet att i samband med bokningen beställa en riklig frukost för 3 dagar till en kostnad av 200 SEK, detta medför dock att tillgången till köket på morgonen är begränsad. OBS! Vi kan dessvärre INTE betala tillbaka avgiften om du får förhinder!

 

Löpande information hittar du på Facebook https://www.facebook.com/groups/gsmeetingsweden/ 

 

Välkomna!

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera