D 1 - Skoterhajk med BMW MC-klubben 2018

D 1 - Skoterhajk med BMW MC-klubben 2018
fredag, april 6, 2018 - 18:00

Nu är det dags att ägna oss åt det näst bästa sättet att förflytta sig mellan två punkter, köra skoter!
Vi har förhandsbokat två stugor med fyra bäddar hos välrenommerade Sörby Turism á 1140 kr/natt och stuga. Sänglinne är inkluderat i priset, frukost kan bokas för 110 kr/person.

Vi har även förhandsbokat två dubbelrum på hotellet för 1580 kr/natt och rum. Frukost och sänglinne är naturligtvis inkluderat i priset.

Från Sörbyn är det bara ca två km till Malmens Väg, skoterleden som går mellan Råneå (Strömsund) och Gällivare. Det finns möjlighet att tanka skotrarna i närområdet.

Om vi blir minst tio personer i restaurangen så kommer vi att kunna beställa en trerätters middag från ca 545 kr/person.
Om (när) vi känner för att bastu så finns ved - och elbastu att hyra.

För att vi skall kunna boka mer/avboka logi så behöver vi få er anmälan senast onsdagen den 28 mars. Principen först till kön gäller. I anmälan vill vi självklart veta hur ni önskar bo, men även att ni anger om ni önskar äta middag i restaurangen fredag och/eller lördag. För oss som bor i stuga så räknar vi med att ordna en gemensam frukost till självkostnadspris. Luncherna tillagar vi tillsammans under våra skoterfärder.
Anmälan görs till Ola Arvidsson på epost: barabasun(snabela)hotmail.com.