D6 mcQ knixar i Uddevalla 2018

D6 mcQ knixar i Uddevalla 2018
lördag, juni 2, 2018 - 10:00

Tyvärr blir det ingen avrostning hos mcQ i D10.  mcQ D6 kommer därför att göra en gemensam färd till Uddevalla istället.

Vad?
SMC Väst ordnar för första gången en Tjejknix på Glimmingen motorstadium söndagen 3:e juni. Vi maxar helgen och kör ner genom Dalslands vackra landskap på kurviga asfaltsvägar redan lördagen 2:a juni. Dagen startar i Karlstad, tid ännu ej satt, och avslutas i Uddevalla där vi övernattar och träffas för försystring och middag på kvällen. Söndagen 3:e juni börjar evenemanget kl 9.00 på Glimmingen motorstadium. Efter dagens knixkörning åker vi sedan hem.

Hur?
Du bokar själv ditt boende i Uddevalla. Anmälan är obligatorisk för deltagande i SMC Tjejkurs. https://grundkurser.svmc.se/kurser/boka/1ae18b574 Skicka sedan ett mail schidfrun@hotmail.se eller PM på facebook till Monica Larsson för detaljerad info om tid och plats för samling inför avfärd.

 

 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera