Gruskurs i BMW MC-klubben Sveriges regi

Gruskurs i BMW MC-klubben Sveriges regi
söndag, maj 27, 2018 - 10:00

Välkommen till en grundläggande gruskurs i BMW MC-klubben Sveriges regi i samarbete med FMCK på Borås Motorstadion i Viskafors söndag 27 maj 2018. Kursen är avsedd för klubbens medlemmar i första hand men om det blir platser över är även andra intresserade välkomna!

Avgift för medlem i BMW MC-klubben 520 kr, för övriga 595 kr.

Sista anmälningsdag/betalningsdag är 3 maj 2018. Vi har maximalt 10 platser. ANMÄLAN ÄR STÄNGD.

Betalning till bankgiro eller med Swish enligt instruktion i bekräftelsemail som du får efter att du anmält dig. Spara därför detta mail! Inga betalningar tas emot på plats.

Inskrivning kl 10:00-10:30, därefter sätter vi igång! Din MC skall vara i sådant trafiksäkert skick att den klarar en kontrollbesiktning. Om inte, kan du nekas deltagande.

Kursen är avsedd för nybörjare/osäkra på grus som vill lära sig att hantera detta fantastiska underlag. Kursen anpassas delvis efter deltagarnas önskemål i den mån det är möjligt. Du behöver därför fylla i några frågor om din mc och grusvana vid anmälan.

Lunch och fika på förmiddag och eftermiddag ingår i priset. Detta samordnas med den KNIX-utbildning som pågår parallellt på samma anläggning.

Ev önskemål om specialkost skriver du in i rutan ”Meddelande till kursansvarig”. 

Vatten finns på plats, men ta med egen vattenflaska.

Välkomna!

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera

Anmälning till aktivitet