Majgrus 2018

Majgrus 2018
tisdag, maj 1, 2018 - 08:45

Genomförs som vanligt 1 Maj med start i Kungsäter, med samling kl 8.45. En tidig morgon men det utlovas otroligt fina vägar i skog och mark. Samlingspunkt: N57° 18.152' E12° 33.480' en stor parkeringsplats framför en industri som tillverkar tälthallar.

Finns INTE bensin i Kungsäter, närmaste bensinstation är i Horred. Kom tankade, så tankade det är möjligt.

På grund av "datorhaveri" där alla rutter försvann så arbetas det frenetiskt med att skapa nya sådana. Det kommer bli en röd tur på ca 21-23 mil. Krav att köra rött är minimum nabbadäck fram. Scout/E07 är exempel på däck som inte är nabbadäck. Vi kommer inte stå och tjafsa om detta innan start.

Det är en rejäl runda på många skogsvägar med en del grönt slem, så vi vill att alla kommer hela hem samt att det krävs att vi håller rimlig snittfart :-)

Blir även en blå rutt på runda 18 mil med mer vanlig grusväg, med reservation för att någon markägare sladdat vägen eller lagt på ett lager grov sten. Här skall det gå att ta sig fram med bra allrounddäck.

Fika/mat/kaffe etc tar var och en med sig för förmiddag, ev lunch och eftermiddag. Gärna mycket vatten med sig. Lite drygt halvvägs, i Torup, finns bensin och även möjlighet att äta lagad lunch för dem som önskar. Dvs vi tar lunchstopp i Torup.

 

Välkomna önskar Erik och Björn

 

 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera