MC-kampen 2018

MC-kampen 2018
lördag, juni 16, 2018 - 10:00

Tävla med dina MC-kompisar i frågor om BMW, trafikregler och MC-körning i allmänhet och öva dina MC-färdigheter, kostnadsfritt. 

Vi träffas vid Hällingsjö pendelparkering (vid INGO bensinstation) Lördagen den 16 juni 2018 kl. 10.00. Rutten går i en slinga från Hällingsjö till Sätila, Anneberg, Lindome, Eskilsby och Hällingsjö. Bara asfalt.

Vi delar upp oss i fyra grupper om ca 10 mc i varje grupp. Fyra gruppledare leder varsin grupp. 

Varje grupp gör fyra stopp vid s.k. ”Kontroller” där får deltagaren två frågor av gruppledaren som skall besvaras. Deltagaren skriver sitt svar i protokollet. Lämnar in svaren till sin gruppledare när alla frågorna är besvarade (8 st).

Vid varje kontroll genomförs en trafikövning som är helt frivillig att delta i. Du avgör själv om du anser att du kan genomföra den och den ingår inte i något tävlingsmoment. Gruppledaren informerar om övningen och hur den skall utföras. Övningarna är bara till för att du skall ges möjlighet att träna dina färdigheter. All körning sker på egen risk och eget ansvar.

Körning mellan kontrollerna sker i öppen grupp.

Vinner gör den som har bäst teorikunskaper. Priser består i ära och berömmelse genom publikation på BMW MC-Klubbens hemsida.

Medtag fika som intages vid lämplig kontroll, det finns möjlighet till lunch på vägen, vid ett flertal tillfällen, om gruppen väljer att stanna och äta.

Anmäl dig på BMW’s Facebooksida D10 ett ”Jag kommer” så vi får en uppfattning om det är många som kommer. Det är gratis att delta! Ställs in vid regn.

Gruppledare den 16 juni 2017 är: Mona Olsson, Rolf Törnberg, Jörgen Börjesson och Jan-Olof Djerf

 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera