Bilmuseum

Bilmuseum
torsdag, mars 7, 2019 - 18:00

Plats:Malmö Hamn

EXKLUSIV VISNING AV ALLAN SÖDERSTRÖMS AUTOMOBILER.

Familjen Söderström, ägare till Förenade Bil-gruppen, har skapat en fantastisk samling med automobiler. Mindre kända märken som Marmon, Hupmobile och Brennabor finns i familjens helt privata museum tillsammans med mer kända märken som Bugatti, BMW, Bentley och Rolls-Royce. Förenade Bil Aktiebolaget i Malmö kör mot 100 år. Företaget grundades 1921 och är ett av landets äldsta bilföretag med fler än trettio olika bilagenturer i företagets snart hundraåriga historia. Nu bjuds BMW MC-klubben att få tillbringa en stund med guidad visning i salongerna bland de många klenoderna. Efter rundvandringen bjuds på kaffe och kaka. 

Torsdag den 7 mars 2019 klockan 18:00
Kostnad 150 kr per person, betalas via Swish till 0703870350, ange namn på de du betalar för.
Anmälan till d15@bmwklubben, senast den 27 februari Bekräftelse med besöksadress skickas när vi mottagit betalning.

Kontakt: Staffan 0703870350
 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera