D6 Vilka aktiviteter ska vi ha i distriktet under 2019?

D6 Vilka aktiviteter ska vi ha i distriktet under 2019?
lördag, mars 23, 2019 - 11:00

Hej medlem i BMW Mc Klubben, distrikt D6 - Värmland / Dalarna!

Vi, dvs. Monica Larsson och Lars Granrud, vill sammankalla en liten träff med er medlemmar i D6 som har lite bra idéer, förslag på aktiviteter, kanske funderar på någon rolig tur eller bara har någon bra och fin favoritväg som ni kanske ni vill visa oss andra. Vi tänkte oss en liten bytesaffär i samband med detta, kommer du med en bra idé, förslag eller vill visa oss din favoritväg, då bjuder vi på en pizza eller sallad - låter det ok?

Så vi tänkte att vi samlas någonstans i Karlstad lördagen den 23 mars framåt 11 snåret och prata igenom vilka idéer, önskningar eller förslag du eller ni har. Vi tänkte även fundera hur de inkomna förslagen på aktiviteter skall genomföras med inbjudan, eventuell anmälan, samling och så vidare. Nu kan vi inte lova att vi två, Lars som Distriktsombud och Monica som mcQ ombud, kan ställa upp och genomföra allt ensamma, men vi hoppas och tror att vi kan få god hjälp av er deltagare.

Låter det intressant, något du har funderat på och något du hoppas skall öka aktiviteten i distriktet så skicka ett mejl till D6@bmwklubben.se och anmäl ditt intresse för att komma och prata lite om kommande aktiviteter i D6. Du kan också naturligtvis mejla Monica ( schidfrun@hotmail.se ) eller Lars ( lars@granrud.se ),  eller skicka ett meddelande i Facebook. Senast veckan innan så meddelar vi exakt tid och plats för vart vi träffas, när vi vet hur många vi blir.

 

PS! Vet du någon… Eller är det du som är ”någon” som är medlem i BMW Mc Klubben D6 och bor i Dalarna och vill hjälpa till att göra klubben ännu roligare och intressantare genom att ställa upp och jobba lite för klubben i Dalarna med omnejd? Skicka då ett mejl till D6@bmwklubben.se, ring mig eller Monica eller kontakta Lars Levén, lars.leven@bmwklubben.se,  som är regionsombud i region väst. DS!

 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera