Helgtur Roslagen. I Alfridas fotspår

Helgtur Roslagen. I Alfridas fotspår
söndag, maj 19, 2019 - 09:30

I Alfridas fotspår. Helgtur 2019 05 19

 

Vi samlas kl 9,30 vid  Stora Coop i Åkersberga, Pilstugegränd 1-5, avfärd 9,43.

Turen kommer avslutas i Arlanda eller för de som vill hänga med hela vägen i Upplands Väsby.

Totalt är turen 22 mil och går upp en liten bit i Roslagen på kurviga asfaltsvägar.

När jag rekade turen i början på april syntes fortfarande mycket rester av stormen Alfrida, därav namnet. Vi får se vad som hänt sedan dess.

För de som önskar kommer lunch att intas på Roslagens GK.

Raster vid lämpliga tillfällen, ta med fika och vatten.

Inga tankstopp planerade, tanka gärna innan start.

Rutten finns upplagd i ruttbibliooteket.

Väl mött.

Roger

 

Fin tur tills jag gick omkull. Kroppen hel men hojen lite sämre. Har kollat data om väg och min körning. Statlig väg med 70 km/h. GPSen visade att jag körde 60 km/h när jag gick omkull. Bilder visar tydlig skimrande oljefläck. Om det beror på väghållarens usla lagningsteknik vet jag inte men jag har anmält olyckan på SMCs hemsida. Nu mest sur för för att vara utan hoj.

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera