Vårgruset 1/5 2019 med Nils-Erik Ringlander

Vårgruset 1/5 2019 med Nils-Erik Ringlander
onsdag, maj 1, 2019 - 09:30

Grustur för D9 och andra intresserade. Samling vid Blåsvädret utanför Ljungsbro, Preem-macken Gjutformsgatan 4 59074 Ljungsbro. Vi kör över Kvarns skjutfält, sen bort mot Karlsby och därifrån via Godegård till Zinkgruvan. Lunchpaus vid Grillkiosken. Därefter österut mot Rinsingsbergen och söderut med avslut vid Qstar i Borensberg. Svårighetsgrad Röd så minst nabbadäck typ TKC80 eller bättre krävs. Ca 170 km. Tacksamt om de som vill delta också anmäler sig här, eller klickar på 'Kommer' på D9:s Facebooksida så att vi kan förbereda Grillkiosken i Zinkgruvan på ungefärligt antal matgäster. Medtag även kaffetermos, vi siktar på 2 fikapauser

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera

Anmälning till aktivitet