Årsträff Arjeplog 2017 - Boka aktiviteter & beställ träfftröja här

Årsträff Arjeplog 2017 - Boka aktiviteter & beställ träfftröja här
torsdag, juni 29, 2017 - 18:00
 
På denna sidan hittar du våra aktiviteter på Årsträff Arjeplog 2017. Här beställer du också årets träfftröja. Boka dig på de aktiviteter som du vill vara med på. Då kan vi planera genomförandet på bästa sätt. Några aktiviteter såsom Helikoptertur och Fiske är mer en intresseanmälan där arrangören kommer att kontakta dig innan träffen för definitiv bokning.
 
Under varje aktivitet/rubrik finns en länk som leder till ett separat webbaserat anmälningsformulär. 

Välkommen till Arjeplog i sommar!
arjeplog2017@bmwklubben.se
 

BOKA DIG PÅ AKTIVITETER & beställ träfftröja här

1. Grusturer (fredag och lördag)

Alla turer startar och slutar vid Kraja camping. I samband med lunch passerar vi Moskosels camping, där det finns möjlighet att avnjuta en rökt röding som serveras i tunnbröd. Det finns möjlighet att ”gena” och göra hemresan något kortare, detta innebär dock körning på belagd väg.
 
Vi erbjuder alternativen: Grön rutt - 25 mil, Gul rutt - 35 mil och Svart rutt - 45 mil (OBS! en långa körs bara på lördagen) För att vi skall kunna göra en så optimal gruppindelning som möjligt så behöver vi även få veta vilken hastighet som ni vill hålla på grusvägarna. Ange siffra mellan 1 och 3, där 3 är mest aktiv körning. Ange också om du kan tänka dig att hjälpa till som turledare.
 

2. Asfaltsturer (fredag och lördag) 

Alla turer startar och slutar vid Kraja camping. Välj bland dessa turer:
  • A1. Körning till den historiska platsen Adolfström, 15 mil ToR. Möjligheter finns till att besöka den unika handelsboden och studera hur livsmedelsförsäljning löstes i gamla tider. Inväntar svar angående föreläsning och utspisning. I värsta fall så får besökarna medföra lunchpaket från Kraja.
  • A2. Körning via Arvidsjaur-Aborrträsk-Malå-Slagnäs-Mellanström och åter till Arjeplog, 28 mil längs fina asfalterade vägar. Inväntar svar angående utspisning från Samevistet och Slagnäs camping. I värsta fall så får besökarna medföra lunchpaket från Kraja.
  • A3.Körning via Arvidsjaur- Slagnäs-Mellanström och åter till Arjeplog, 20 mil längs fina asfalterade vägar. Inväntar svar angående utspisning från Samevistet och Slagnäs camping. I värsta fall så får besökarna medföra lunchpaket från Kraja.
  • A4. Körning via Arvidsjaur-Vistträsk-Vidsel till Storforsen. Lunch utspisas på hotell Storforsen medan vi tittar på den fantastiska utsikten över den mäktiga forsen. Hemresa via Moskosel-Arvidsjaur och åter till Arjeplog, 40 mil längs fina asfalterade vägar.
Ange om du kan tänka dig att hjälpa till som turledare.

ANMÄL DIG TILL ASFALTSTURER HÄR >>

3. Mixad tur (fredag och lördag)

Turen startar och slutar vid Kraja camping. De grusvägar som nyttjas är bra och medger tämligen höga hastigheter.
 
Körning längs fina grusvägar via Trollforsen till Moskosel. Sedan söder om Pite älv via Benbryteforsen till Storforsen. Lunch utspisas på hotell Storforsen medan vi tittar på den fantastiska utsikten över den mäktiga forsen. Hemresa via Vidsel-Vistträsk-Arvidsjaur till Arjeplog längs fina asfalterade vägar. Totalt 34 mil 
 
Ange om du kan tänka dig att hjälpa till som turledare.

ANMÄL DIG TILL MIXAD TUR HÄR >>

4. Helikoptertur (fredag, lördag eller söndag)

Se den fantastiska naturen från ovan. Helikoptern landar vid Kraja camping och det finns möjlighet att gå ihop ett gäng (upp till fem personer) för en flygtur på 5–10 minuter. Kostnad: 300 kr/pers, dock minst fem personer. Vi tar nu in en intresseanmälan som vi meddelar helikopterfirman.

5. Träff t-shirt

Klassisk vit t-shirt med träffens ”officiella” tryck. Ange dam eller herr samt storlek. Priset är 180 kr/styck, betalning sker i samband med uthämtning av träfftröjan på kraja Camping. (Ej uthämtade träfftröjor faktureras i efterhand. fraktkostnad tillkommer för dessa.  Vi trycker inte upp några extra, så glöm inte att beställa om ni vill ha en!

6. Fiske

Njut av en dag till sjöss under ledning av lokala experter på fiske. Det kommer att finnas möjlighet till fiske med fluga eller drag i Uddjaur eller i näraliggande bäckar. Priset ligger på mellan 1000 och 2000 kr, inkl. båt och guide, lite beroende på tidsuttaget samt hur många personer det rör sig om. Vi behöver dock få veta om ni är intresserade av att fiska.

​​​ANMÄL INTRESSE FÖR ATT DELTA PÅ FISKEAKTIVITET HÄR >>

7. Besök på BMW:s testanläggning för bilar

Vi får möjlighet att besöka denna speciella anläggning. I skrivande stund är det oklart vilken dag som är aktuell, hur stora grupper de kan ta emot och under hur lång tid besöken varar. Vi önskar dock få veta om ni är intresserade av ett besök. 
 

8. Busstur till Galtispouda - Upplev midnattsolen från toppen

Vi planerar för en sen tur med buss upp till berget Galtispouda (800 möh) på lördagskvällen. Där kan ni uppleva midnattssolen samtidigt som ni låter er imponeras av den fantastiska utsikten. Priset för detta evenemang beror på hur många som deltar. Vi önskar få veta om ni är intresserade av att delta. 

ANGE HÄR OM DU ÄR INTRESSERAD AV EN BUSSTUR TILLGALTISPOUDA >>
 

Utöver dessa aktiviteter så finns det naturligtvis mycket mer att göra under träffen. Dessa aktiviteter kräver dock ingen föranmälan alternativt så tar ni själva kontakt med den som levererar önskad tjänst.

 

 

Bilder