Årsträff Arjeplog 2017 - Info & anmälan

Årsträff Arjeplog 2017 - Info & anmälan
fredag, juni 30, 2017 - 08:00

ÅRSTRÄFF ARJEPLOG 2017 - INFORMATION OCH ANMÄLAN
30 juni - 2 juli, Kraja, Arjeplog
Årsmöte genomförs fredag 30 juni kl. 17.00.

 
Välkommen till Årsträff Arjeplog 2017 med årsmöte. Planera redan nu in sommarens äventyr i Norr där du kan upptäcka nya världar och smultronställen. På denna sidan hittar du praktisk information om träffen och om hur du bokar ditt boende, träffdeltagande och middagar hos Kraja Camping. Vill du åka klubbtåg mellan Göteborg/Stockholm och Arvidsjaur så hittar du en länk nedan till separat sida med information och bokningsformulär för det. 
 
Delta gärna i vår gemensamma middag med underhållning och lottdragning på lördagskvällen. Vi ses i Arjeplog till sommaren!
 
Välkommen
Arbetsgrupp Årsträff Arjeplog 2017
 


 
Praktisk information:
Vi bor på Kraja Camping och Stugby, vackert belägen vid Sveriges djupaste sjö, Hornavan. Våra aktiviteter genomförs på slingrande vägar i ett förtrollande vackert och storslaget landskap och utgår från Kraja. Under träffdagarna kommer det att serveras förstklassig mat med lokalt producerade råvaror. 
 
Årsträffen äger rum helgen efter midsommar 30/6-2/7. Aktiviteter finns för de flesta; touring på asfalt eller grus – eller aktiviteter utan mc för er som känner för det. Boka gärna extra nätter för att kunna uppleva så mycket som möjligt av allt som Arjeplog kan erbjuda av såväl natur som kultur. Ta gärna chansen att köra dit eller hem via vårt vackra grannland i väster. 
 
Årsmöte fredagen den 30 juni
Årsmötet, som genomförs fredag den 30 juni, behöver ni inte föranmäla er till men se till att ni är på plats i Arjeplogs Medborgarhus i god tid (16.00) före mötets början klockan 17.00. Glöm inte ert medlemskort, det förenklar registreringen högst väsentligt!

Bokning av logi och middagar 
Det har varit glädjande många som har anmält sig till träffen! Intresset är på topp. Hotell och stugor är fullbokade sedan länge. Glöm inte att beställa mat så att ni kan delta i middagen med oss alla andra på lördagskvällen. Det blir massor med norrländska läckerheter!
---
Om du vill boka logi så skickar du ett mail till arjeplog@kraja.se alternativt så ringer du 0961-315 00 och bokar. Vid bokning så anges att ni tillhör BMW MC-klubben. Måltider beställs samtidigt som boendet. Bokningen öppnar måndagen den 9 januari 2017. 
 
Vid ankomst till Arjeplog
Vid ankomst till Arjeplog är det viktigt att ni tar er till receptionen på Kraja Camping för anmälan och registrering. OBS! Detta gäller även för er som har valt att bo utanför Kraja!
 
I samband med registreringen så erlägger samtliga deltagare en boknings-/träffavgift på 100 kr/person. Denna avgift täcker, till del, de kostnader som klubben har för arrangerandet av träffen och måste erläggas av alla som deltar under träffen (oavsett var man har bokat logi). Undantaget är de medlemmar som endast kommer till Arjeplog för att delta under årsmötet. Alla kommer även få ett ”festivalarmband” som ni bär under hela träffen. Om detta saknas i samband med en gemensam aktivitet så måste ni köpa ett nytt (á 100 kr), alternativt avstå från att delta i aktiviteten. Anledningen till detta förfarande är att vi måste få klart för oss att alla som deltar i våra gemensamma aktiviteter också har betalat boknings-/träffavgiften.

Information vid ankomst 
Vi kommer att hålla informationsmöten för ankommande besökare under torsdag och fredag, mer detaljer om dessa återkommer vi med när asfalten börjar synas här uppe i norr. Under dessa möten kommer ni att få ”den senaste informationen” och även möjlighet att ställa frågor.
 
Planerade aktiviteter
Vi är glada för att många har anmält sig till våra aktiviteter, men fler kan vi bli! Anmäl er via våra anmälningssidor nedan och GLÖM INTE ATT BESTÄLLA VÅR SNYGGA TRÄFF T-SHIRT! Vi jobbar även vidare med fler aktiviteter utan motorcykel och återkommer när vi har fått det hela klart. ---

Grus- och asfaltsturer kommer att erbjudas fredag och lördag. Platser som historiska Adolfström, utsiktspunkten Galtispuodas topp och Trollforsarna kan upplevas. Andra aktiviteter såsom besök på Silvermuseet, BMW:s biltestanläggning, och även workshops med olika teman kommer att anordnas. Helikopterflygning i fjällvärlden erbjuds till självkostnadspris. ​Anmälan till aktiviteter sker via anmälningsformulär på hemsidan. I mån av plats kan anmälan till aktiviteter göras på plats under träffen.
 

Klubbtåg mellan Göteborg/Stockholm och Arvidsjaur
Möjlighet att åka tåg med motorcykel finns från/till Göteborg och Stockholm till Arvidsjaur. Plats i sovvagn ingår. Tåget upp är fullbokat. På tåget söderut finns fortfarande plaser kvar att boka.  Läs mer och boka plats på klubbtåget här >>
 
Klubbshop & Utställare
Klubbshopen kommer att vara öppen så att ni kan köpa valda delar ur sortimentet. Provkörning av BMW motorcyklar är naturligtvis en självklarhet! På träffområdet kommer ett antal utställare att finnas på plats. Bastu och utomhusbad finns på området.
 
Träfftröjor
Träfftröja beställer du här >>  Betalas på plats i Kraja Camping vid ankomst till träffen.
Ej uthämtade träfftröjor faktureras och skickas i efterhand. Då tillkommer fraktkostnad.
 
Förslag på resvägar till/från Arjeplog
Här har du artiklarna med restips som vi tidigare hade publicerade på startsidan. Håll till godo.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Priser för boende på Kraja Camping och Stugby
Hotellrum & Studio 
Frukost, sänglinne och avresestäd ingår  
 • Singelrum 795 kr/natt  
 • Dubbelrum 995 kr/natt
Stugor 
Frukost, sänglinne och avresestäd ingår EJ, men går självklart att köpa till.
Alla stugor har ett litet pentry, dusch och WC. 
 • 1-bäddsstuga 595 kr/natt  
 • 3-bäddsstuga, 120 cm säng & bäddsoffa med två bäddar 795 kr/natt 
 • 4-bäddsstuga med ett sovrum, två våningssängar á 90 cm 895 kr/natt  
 • 4-bäddsstuga med två sovrum, en våningssäng i varje sovrum 1095 kr/natt  
 • 6-bäddsstuga, två sovrum med våningssäng. Bäddsoffa, två bäddar 1395 kr/natt 
Övrigt
 • Bokningsavgift/Träffavgift á 100 kr/person (EJ/natt!) tillkommer för alla träffdeltagare oavsett boendeform
 • Sänglinne 95 kr/bädd  
 • Avresestäd 698 kr/stuga 
 • Tältplats 100 kr/tält och natt  
 • Husvagnsplats, med el 275 kr/natt  
 • Husvagn, utan el 220 kr/natt  
 • Mat - Frukost ingår i vissa boendealternativ ovan.
  Middag fredag och lördag kväll bokas separat hos Kraja Camping
  - Torsdag kväll - De tidigaste tågresenärerna ankommer ca kl.14.00 på torsdag. 
     Restaurangens ordinarie meny och öppettider gäller: kl.17.00 - 21.00.
  - Fredag kväll - Restaurangen öppen. Italiensk Buffé mellan 19.00-21.00 (195 kr/person).
  - Lördag kväll - Gemensam middag kl. 19.00. Norrländsk buffé. (395 kr/person). 

   

Bilder