Ironman 2013 - På gång! Lite om foto och film!

Ironman 2013 - På gång! Lite om foto och film!

Under augusti 2013 genomförs tävlingen Ironman 2013 i Kalmar. Tävlingen är beroende av MC funktionärer för att kunna genomföras. BMW MC-Klubben Småland Blekinge deltar och hjälper till under tävlingen!

Totalt deltar 67 motorcyklar som frivilliga funktionärer med uppdrag om att skjutsa domare, TV-team, Media, Spotters m.fl. Utöver det krävs föråkare, efteråkare m.fl. Alla deltar under cykelloppet och några kör också under löpmomentet.

Tävlingen genomförs lördagen den 17 augusti. Det innebär en tidig morgon och en intensiv dag som sen avslutas med en gemensam måltid tillsammans med domarna på kvällen och sen en möjlighet att se målgång.

Redan den 16 augusti träffas alla MC förare för en obligatorisk domarutbildning och för tilldelning av domare. MC förare som utpekas för att köra Media/TV-team har speciell genomgång då.

Inför tävlingen kommer vi att ha genomfört tre olika rekrundor där MC förarna får en chans att köra hela tävlingsbanan. Det sista tillfället är på fredag 16/8.

Vi har lagt upp bilder från rekrundorna  i juni och 11 augusti (170+ bilder från 11/8)  i gallerierna på distriktssidan. Tyvärr krävs det inloggning och därmed medlemskap för att se dessa. Kan tyvärr inte påverka detta på kort sikt. Bildmaterialet kommer att göras tillgängligt på annat sätt. Återkommer med information om det här. Förmodligen via en Dropbox länk varifrån du kommer att kunna se och ladda ned de bilder som du är intresserad av. Bilderna finns också på vår distriktssida på Facebook för D11. Knacka gärna på där så släpper vi in dig!  Sök på D11 i Facebook så hittar du den! Eller gå direkt till adressen: http://www.facebook.com/groups/d11bmwmcklubben/

GoPro kameran för film har strulat vid de två första rekrundorna men inför sista rekrundan och tävlingen så ska den vara redo. Eventuell film lägger vi upp på Youtube och länkar till dessa hittar du uppe till vänster i under rubriken Media som vanligt.

Bloggande MC-fotograf
Inför och under tävlingen kommer Urban Anjar att fotografera med fokus på MC-funktionärerna. Urban gjorde premiär som MC åkande fotograf vid söndagens rekrunda. Hans blogg med bilder finns här >>
 

MC-gänget vid rekrunda 11 augusti

Här är gänget som var med vid rekrundan 11 augusti. Rast och energintag i Stenåsa.