NYHETSBREV #17 - D9

NYHETSBREV #17 - D9

Hej alla medlemmar i D9!

Jag hoppas att ni har hunnit köra mycket i sommar och framförallt njutit av bra vägar. Jag hann med en hel del i juni, men det straffar sig nu när jag sitter fast på jobbet istället :-).

Jag bestämde mig för att dela upp det här nyhetsbrevet i två delar för att det inte skulle bli så långt. Det här brevet kommer att fokusera på våra kommande aktiviteter. Jag återkommer sen under nästa vecka med mer information om de aktiviteter som varit tidigare i sommar.

Nya hemsidan

Jag hoppas att ni inte har missat att klubbens nya hemsida har lanserats. Vi har börjat flytta över information från den gamla sidan, och i första hand är det aktiviteter och allmän information som finns på den nya sidan. Det kommer mer innehåll från gamla sidan, men tanken är inte att flytta över allt. Jag hoppas att ni har överseende med att vi behöver tid för att lära oss hantera den nya sidan, och att inte allt finns med från början. Däremot så ska allt angående våra kommande aktiviteter finnas med och vara korrekt på den nya sidan.

Munkturen 2013

Vi öppnar nu anmälan till höstens stora aktivitet, nämligen Munkturen den 11:e till 15:de september. Vi kommer där under tre MC-dagar utforska de Värmlänska vägarna med utgångspunkt från Munkfors. Det finns då möjlighet att besöka sevärdheter som tex Selma Lagerlöf museum, utkiksplats Tossebergsklätten, Monica Zetterlund museet i Hagfors, Matteskällan i Ena, Osv. Ulf lovar också att bjuda på nävgröt en av kvällarna! Anmälan till aktiviteten är nu öppen och det är först till kvar som gäller eftersom antalet platser är begränsad till 16 första året. Hur ni anmäler er står på hemsidan.
http://bmwklubben.se/aktivitet/2013/06/munktraffen-2013

Torsdagskörningar

Vi kommer även att dra igång torsdagskörningarna den 8:e augusti från Statoil i Ryd, Linköping. Det är samling klockan 17:30 och om inget annat anges på hemsidan så bestämmer de som dyker upp vart det bär av den kvällen.

I NÄRTID

- Torsdagskörning den 8:e augusti
- Torsdagskörning den 22:a augusti
- Munkträffen 11:e-15:de september