Til Topps Black Edition

Til Topps Black Edition

En torsdag för några veckor sedan fick jag med mkt kort varsel erbjudandet att följa med på en specialare av Tip Tops. Hade någon gång hört talas om att det är riktigt bra offroad körning  i Norge!

Det var ett gäng glada västkustare som ordnade körningen och med Elving och Jörgen som föråkare

Min R1200GS Adv var kanske inte den enklaste hojen att köra Til Topps på men det utlovades rutt alternativ för tunga hojar! Tur var det för vissa sträckor var lite väl besvärliga för mig och min GS maskin men för det mesta så kunde jag och Robert, som och körde en GS av lite äldre årgång, ta oss fram på blå rutt som var den medelsvåra rutten. Sen fanns det några delrutter som fick färgen svart. Några av dessa delar provade vi också på men undvek vissa framförallt när Elving och Jörgen sa till oss Kör inte den delen! Det fanns även alternativet Grön Rutt förbi områden där även Blå rutt krävde lite extra men vi klarades utan att testa dem.

 

Summa summarum

Till er som vill ha en fantastisk upplevelse av grannlandet i väster och all dess olika natur försök ta er med på Til Topps ni kommer att njuta hela tiden

Läs mer på http://www.advman.se/?p=2088&fb_source=pubv1

 

HojHoj

 

Anders Borgvall

D7