Vart är vi på väg?

Vart är vi på väg?

Lördagen 17/8 samlades ett tjugotal nyfikna MC åkare i Fjärås för att ta del i turen som endast några få invigda + turledare visste om var slutmålet var. Turledarna hade dock sedan turen lades ut på hemsidan kommit med några ledtrådar då o då allt eftersom vi närmade oss startdatum. De som lyckades knäcka nöten innan avfärd vilket där svaret var Oskarström var följande personer:

Peter Bauer

Rolf Andersson

Christer Karlsson

Martin Johansson och Inga-Lill Nyqvist.

Dessa belönades med var sin BMW buff för deras insatser.

Dagen började i lite gråmulet väder för att sedan spricka upp i sol väl framme vid Oskarström. På vägen fram till Oskarström hann vi också med en en riktig gofika vid Öströö fårfarm. Där man utöver riktigt hemmabakat kan även köpa av gårdens produkter.

I Oskarström intogs lunch på på restaurang Bykokerskan vilket förvånande visade sig ha väl tillagad o god kinamat.

Vägen hem gick över Kalv, Östra Frölunda Öxnabäck till Fjärås igen. Goa vägar.

Tack till Björn o Peter C. för en go tur.