Nya hemsidan

Nya hemsidan

Hej alla hoppas ni haft en fin MC-sommar. Nu när hösten börjar göra sig påmind och hojen lämnar garaget mer och mer sällan är det dags att ta tag i nya hemsidan igen. Vi kommer att snarast försöka fånga upp synpunkter om funktion och användning av sidan. Jag ber er därför att skicka era synpunkter till webbmaster så kommer vi att under hösten åtgärda de synpunkter som kan anses vara reklamtioner och eller buggar. Alla andra synpunkter som gäller funktioner befintliga eller önskvärda kommar att sammanställas och styrelsen kommer att ta beslut om huruvida det skall göras tilläggsbeställningar. Skicka inte synpunkter om utseende eller användar- rättigheter, det är en fråga för styrelsen. Har du sådana synpunkter skicka i så fall en skrivelse till styrelsen så kommer dessa att behandlas på kommande styrelsemöte.

 

Ha det fint

 

Ivan