NYHETSBREV #19 - D9

NYHETSBREV #19 - D9

Hej alla medlemmar i D9!

Nu har vi genomfört Munkträffen för första och förhoppningsvis inte sista gången. Det var ett uppskattat arrangemang som Ulf har slitit hårt med. Vi börjar också närma oss slutet på säsongen och snart är det bara planeringen av nästa säsong kvar. Vi (distriktet) finns nu också på Facebook.

Munkträffen

Nu har vi haft Munkträffen för första men förhoppningsvis inte sista gången :-) . Jag kunde tyvärr åka upp först på fredagen, men fick två trevliga kvällar och en dag med bra vägar och trevligt sällskap. Jag hoppas och tror att det här kommer att bli en lika uppskattad aktivitet nästa år. Vi räknar med att presentera mer på hemsidan från helgen senare, men ni kan redan nu läsa Brors berättelse i forumet på hemsidan eller titta på Jockes film på YouTube.

Säsongsavslutning och planeringsworkshop

Säsongen går tyvärr mot sitt slut och nu återstår nästan bara säsongsavslutningen och planeringsworkshopen för nästa säsong. Vi kommer att ha avslutning som vanligt på Horse & Hound i Linköping den 18:de oktober kl 19. Vi fick tyvärr flytta på planeringsworkshopen så den blir torsdagen den 31:a oktober kl 18 istället, men på Diskettgatan 11B som ifjol. Jag hoppas att det inte ställer till det för några. Vi kommer, som vi nämnt tidigare, att ha årsträff i distriktet nästa år så det kommer att påverka vår planering en del. Vi kommer att behöva hjälp med att reka turer och guidningar tex inför och under årsträffen. Det är bra om ni hör av er till d9@bmwklubben.se om ni tänker komma på någon eller båda aktiviteterna.

BMW MC-klubben D9 på Facebook

Nu finns även D9 som grupp på Facebook. BMW MC-klubben D9 är öppen för alla och tanken är att det ska göra det enklare för medlemmar och andra att vara aktiva i distriktet. Den här gruppen fungerar på samma sätt som redan används inom flera andra distrikt. Det är så klart inget krav på att ni ska vara med i gruppen och hemsidan kommer även i fortsättningen att vara vår huvudsakliga kanal för att sprida information inom distriktet.

I NÄRTID

Hoppas att ni vill vara med och planera årsträffen nästa år!

Hans, Ulf, Sören
DO för Distrikt 9 Östergötland