NYHETSBREV #20 - D9

NYHETSBREV #20 - D9

Hej alla medlemmar i D9!

Det blir ett kort nyhetsbrev framförallt för att bjuda in er till en extra aktivitet. Örjan ordnar grillning under Stubbracet utanför Åtvidaberg. Det är också bestämt att Årsmötet nästa år blir på Vildmarkshotellet, Kolmården.

Sista torsdagskörningen

Nu har vi haft året sista torsdagskörning och tre tappra var det som tog en tur mot Norsholm via Ekängen. De körde på smala slingriga vägar och av någon anledning tackades BMW för elhandtagen :-). Det skulle vara roligt att få in lite åsikter från er som varit med på torsdagskörningarna angående upplägget, självklart vill vi även höra från er som inte haft möjlighet om era åsikter.

Korvgrillning under Stubbracet

Det har kommit in en extra aktivitet nu till helgen när Örjan bjuder in till korvgrillning under Stubbracet som anordnas av Åtvidabergs MCK. Distriktet bjuder på korv med tillbehör medan vi tittar på tävlingarna. När vi känner oss nöjda på att ha tittat på tävlingen så tar vi en tur genom det Östgötska landskapet. När, var och hur bestämmer vi på plats. Mer information om tid och plats mm finns på hemsidan.

Säsongsavslutning och planeringsworkshop

Jag vill bara passa på att påminna om säsongsavslutningen och planeringsworkshopen. Vi kommer att ha avslutning som vanligt på Horse & Hound i Linköping den 18:de oktober kl 19. Planeringsworkshopen blir torsdagen den 31:a oktober kl 18 på Diskettgatan 11B som ifjol. Vi kommer, som vi nämnt tidigare, att ha årsträff i distriktet nästa år så det kommer att påverka vår planering en del. Det är nu bestämt att årsträffen blir på Vildmarkshotellet, Kolmården under helgen den 16-18 maj. Det är bra om ni hör av er till d9@bmwklubben.se om ni tänker komma på någon eller båda aktiviteterna.

I NÄRTID

Hoppas att ni passar på att ta en sista tur i helgen!

Hans, Ulf, Sören
DO för Distrikt 9 Östergötland