Rapport från D11 planeringsdag inför 2014

Rapport från D11 planeringsdag inför 2014

Stort tack till Er som mötte upp på planeringsträffen den 16/11. Nu vi har etablerat Teamansvariga som under säsongen ska ansvara för aktiviteter inom:

GRUS
Thomas Gustafsson, Växjö

TOURING
Per-Olof Wittemberg, Kalmar
Kennert Sagebrant, Växjö

mcQ
Annica Furudahl, Vissefjärda

UTBILDNING
Victor Eriksson, Kalmar
Bengt Bolander, Öland

Det ska bli riktigt kul att tillsammans med alla teamansvariga, ruttledare och alla andra medlemmar jobba fram programmet med aktiviteter för 2014. Räknar med att vi kan släppa det på Nyårsafton. 

----------------------

Aktiviteter 2014
Det viktigaste just nu från mötet är "en hink med ideér" kring aktiviteter som kom fram vid grupparbetet och de bästa idéerna ska vi inom de närmaste veckorna konkretisera och ta med i nästa års program. Och till alla er som inte var med på planeringsmötet! Skicka gärna bra idéer och önskemål till Teamansvarig eller DO. Gärna om det är något som du själv kan arrangera och agera ruttledare för.

Rumänien på två hjul
Rumänienresa har diskuterats och  intresse finns men oklart om intresset är tillräckligt stort. Vi har en person med mycket god lokalkännedom som gör detta väldigt spännande. Vi återkommer till samtliga medlemmar för att se hur stort intresset är och om det finns flera som vill hjälpa till med att planera och arbeta med den resan. 

MC-Mässan med BMW-Klubben
Vi åker till MC Mässan 2014 tillsammans. Dacke Buss arrangerar och vi får förtur och lite rabatt om vi bokar före 23/11. Läs mer om det på hemsidan eller under evenemang här på Facebook.

Presentationen från Planeringsdagen
För dig som inte var där och är nyfiken på vad vi pratade om och gick igenom så finns presentationen online här.
Klicka på bilden nedan så kommer du till presentationen online.