Välkommen till 2014! Ladda ned D11´s Program!

Välkommen till 2014! Ladda ned D11´s Program!

Då har vi äntligen planerat aktiviteterna i D11 för 2014. Ladda ned programmet i de bilagda filerna. Läs mer om dem i slutet av artikeln.  I år har vi organiserat oss utifrån de olika teamen Grus, Touring, mcQ och Utbildning.

Utbildning
Vi kommer att genomföra GPS utbildningar, en avrostningsdag "Kul På Hjul" samt en kurs som heter Ny På Grus. Varmt välkommen till dessa. Några från D11 kommer också att åka till D10 och prya på deras KNIX utbildningar så att vi eventuellt arrangerar KNIX i D11 2015.
Har ni frågor eller önskemål om utbildning? Prata med Bengt eller Victor.

Touring och Grus
Under 2014 arrangerar vi ännu fler aktiviteter än 2013. Varmt välkommen! Och har du idéer och vill hjälpa till och t.ex. agera ruttledare på ngn aktivitet? Ta då kontakt med respektive Team ansvariga Peo, Kennert och Thomas.

mcQ
Under 2013 hade vi 3-4 tjejer som deltog på aktiviteterna i distriktet. 2014 startar vi upp mcQ där Annica startar med ett upptaktsmöte för att fånga upp intresserade tjejer. Vill du köra hoj och träffa likasinnade tjejer? Tveka då inte att ta kontakt med Annica Furudahl.

Övrigt
Vi är också ett gäng som planerar en resa till Transylvanien i Rumänien. Är du intresserad av denna resa? Ta då kontakt med Jörgen Palmér.

PROGRAM 2014 OCH AKTIVITETSBLAD (LADDA NED PROGRAMBLAD!!!)
Samtliga aktiviteter finns beskrivna på distriktssidan och det är här du alltid hittar den senaste och mest  detaljerade informationen med länkar till t.ex. anmälningsformulär, kontaktpersoner m.m.   

Vi har också gjort ett Programblad FÖR D11. Du kan ladda ned det bland de bilagda filerna. Det finns tre bilagda filer:
1. D11 Programblad 2014 med bakgrundsbild
2. D11 Programblad 2014 utan bakgrundsbild

Utöver dessa har vi också gjort en del aktivitetsblad som kan delas ut vid träffar, MC Mässor m.m. Du kan ladda ned dem här
också.

Varmt välkommen till ett nytt härligt MC År i Småland Blekinge

 

Niclas //  Jörgen  //  Peo   //  Kennert // Thomas  // Annica // Bengt // Victor