Så nu är det dags igen.

Så nu är det dags igen.

Jag tänker störa ett ögonblick med lite tankar och synpunkter.

Vi har haft en fantastisk sommar med bara en vurpa!  Vurpa undrar ni? Ja som instruktör hoppades jag in i det sista att jag skulle kunna hålla nollan i år och inte ha några deltagare som synar asfalten. Men på sista körningen, näst sista passet för året sprack nollan upp och blev en etta… Jäklar att folk inte kan göra som man säger. Grrr! Målsättningen för alla oss som jobbar som instruktörer är alltid att våra deltagare skall komma hem leende, hela, rena och lätt vattenkammade. Det är ju inte försvarbart att man går kurs hos SMC och skadar sig eller sin hoj. Tyvärr händer det ibland och man kan förstås fundera på orsakerna? Nåväl surt var det, men nu får vi ta nya tag nästa år.

Styrelsen har påbörjat arbetet för året med ett möte på Strandhotell Borgholm. Vi har startat en tradition att försöka provbo stället som valts för nästa årsmöte. Vilket var tur att vi gjorde inför i år. Vadstena hade inte funkat och vi fick ju flytta efter att vi hållit vårt möte där förra året. Borgholm kommer att bli kanon! Niclas med vänner har satt högsta fart för att se till att vi även 2015 får ett lysande arrangemang.

En annan sak vi i styrelsen har på agendan är att utveckla klubbprylarna. Försäljningen i år har gått långt över både förväntan och budget. Därför vill vi bygga vidare och hitta fler prylar som vi som klubbmedlemmar kan använda för att visa vår tillhörighet och vårt intresse. Har ni förslag på nya klubbprylar maila mig så skall vi undersöka saken.  ( Ny keps är på gång redan). Hoppas vi får en härlig höst och:

Snart är det vår!

 

Ivan