Vill du jobba med bra timpeng - kolla din försäkring

Vill du jobba med bra timpeng - kolla din försäkring

Olyckor händer och brukar ha några saker gemensamt. De inträffar när man minst anar det och det kostar pengar, frustration och lidande - i varierande grad. 

Att ha ett bra försäkringsskydd är självklart för de flesta för det fall det värsta händer, men handen på hjärtat - hur ofta kollar du på mer än premien när det är lika viktigt att kolla alla övriga villkor.

Långt ifrån alla olyckor är speciellt spektakulära  utan ofta är det en enkel vändning på garageplan som orsakar en  vurpa  man sent skall glömma.

Vad man ofta missar är att tänka på vad exempelvis självrisken har för påverkan. Om man sänker premien med 150 kr om året och höjer självrisken från 1500 kr till 6000 kr antar man att olyckan händer mer sällan an en gång på trettio år för så lång tid tar det att komma till break even igen. I praktiken tror man inte att den skall hända och det är ju då man anar olyckan som minst ... !

Gör dig själv en tjänst - se över ditt försäkringsskydd för MCn snarast och kolla gärna vad alternativet Klubbförsäkringen innebär för just dig.

 

 

 

Bilder