D11 Ironman 2015

D11 Ironman 2015

Då har vi genomfört Ironman 2015 och det blev som vanligt en väldigt rolig helg i folkfestens tecken.

 

Stort tack till alla som ställde upp som MC funktionär.  Vi kommer att lägga upp foton här i fotogallerier och i D11 facebook grupp.

Extra roligt var det att vi hade med två representanter från Danska BMW MC-klubben och deras sektion Race Marshalls. Inför nästa år så hoppas vi på ett utbyte mellan oss. Då kan vi förhoppningsvis erbjuda några danska ekipager att vara med i Kalmar/Jönköping och vi skulle kunna vara med och utvecklas på Ironman i Köpenhamn. 

Om önskan finns och kamrater vill så kanske vi kan starta en motsvarande Race Marshall organisation i Sverige. Vi får se hur det utvecklar sig.  Kontakten är etablerad och ett samarbete ska vi definitivt utveckla  :-).

Vi ses igen 2016 :-)