Dags för HLR-utbildning 14 maj

Dags för HLR-utbildning 14 maj

Vet du vad du ska göra om olyckan är framme och du inser att din kamrats hjärta har stannat och hen inte andas? Vem som helst av oss kan stå där handfallna och inte veta vad som behöver göras, för vi har inte varit med om det tidigare, men har vi varit med på en HLR-utbildning så är vi bättre rustade än om vi inte har med oss de kunskaperna i bagaget. HLR, alltså hjärt- och lungräddning så att alla förstår vad det handlar om. 

Både för dig som inte vet och inte kan, men även för dig som vet och kan, är detta ett utmärkt tillfälle till förkovran. Det är viktigt att vi kan hjälpa varandra om olyckan är framme. Handledaren som kommer är mycket erfaren på området, och kommer att se till att vi alla får möjlighet att öva, förhoppningsvis inte på någon av oss själva...  Den 14 maj klockan 10 är det dags, vi samlas i Luleå på Kronanområdet. Tyvärr så är det så att det endast finns ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn .... Mer information kommer att landa i din elektroniska brevlåda, så håll utkik där för mer detaljerad information.

Hjärtligt välkomna!

Eva och Ola

För dig som redan nu vill tjuvstarta finns den här länken att titta på: http://www.1177.se/Norrbotten/Fakta-och-rad/Behandlingar/Hjart-lungraddning-HLR/?ar=True