BMW Klubbkväll på Bike Göteborg

BMW Klubbkväll på Bike Göteborg

Vi samlades hos Bike Göteborg på kvällen den 19 okt, lite mörkt och ruggigt börjar det bli, kul att en del kom dit på motorcykel, det gillar vi!

Kvällen gick lite i oktoberfest tema med gulaschsoppa, bröd och öl (lätt och mellanöl såklart). Kvällen började med mat och mingel.

Ola Strandvad, VD på Bike Göteborg, höll ett anförande och berättade om året som gått, organisationsförändringar som skett på firman, osv. Vidare presenterades personalen som var med på kvällen och Ola tackade för deras idoga och hårda arbete som de lägger ner för att se till att våra kunder ska kunna åka hoj så problemfritt som möjligt.

Peter Currie från BMW klubben berättade att D10, BMW klubben Göteborg, har ökat med över 200 medlemmar sedan förra årets oktoberfest på Bike Göteborg och numera så är man nästan tusen medlemmar bara i Göteborg. Superkul! Klubben gör uppenbarligen väldigt bra saker.

Sen var alla uppdelade i grupper och fick gå runt på olika stationer med fikapauser där i mellan. Klubbmedlemmarna fick lära sig det mesta om Scala Riders nya kommunikationssystem, testa på i verkligheten där några i personalen gav sig iväg på hoj och man pratiskt fick uppleva både räckvidd och kvalité. Vi hade även en station där man fick lära sig underhålla och tvätta sina Gore-Tex kläder, Klim var på plats och smygvisade nästa års kollektion. Kvällen avslutades med utlottning av många fina priser.

Vi tackar alla på Bike Göteborg för en mycket trevlig och trivsam kväll!

Mer bilder från kvällen hittar du här

Bilder