D7 en höstonsdag, Lasse Eklöf

D7 en höstonsdag, Lasse Eklöf

Ännu en fantastisk onsdagstur.

Snart kan jag kopiera samma text om och om igen. Varierande väglag, oerhört vackra vyer, jättetrevligt gäng, god lunch etc etc. Det enda som varierar mellan onsdagarna är temperatur, årstid, lunchställe och antal deltagare. Det kanske låter trist. Men det kan jag garantera, att det är precis tvärt om!

 

Vi var 14 st knuttar idag. Det var ca +8,5 C° Färden gick genom ett vackert sörmland på de mest varierande vägar till Östermalma, där en fantastisk rådjursgryta inmundigades. Dessförinnan hade vi sedvanliga fikastopp. Vi gjorde ett fotostopp, där jag fick möjlighet att fotografera varsin ”stilstudie” på en grusraka. Stort tack till Olle Ahlsén, som ledde turen i bra tempo, samt Thomas Weglert, som lagt rutten och dessutom verkade som dagens sweeper.

Bildgalleri här