D7 Grus för alla

D7 Grus för alla
Vi kunde inte låta bli att publicera detta positiva glädjeyttrande från Lasse i ett Facebookinlägg i D7. Nu har Börje Elmgren med kamrater sett till att gruskörningen har kommit igång på allvar i öster. Läs Lasse Eklöfs inlägg och se hans fina foton nedan och i galleri på D7 sidan.  Nu är vi igång :-).  //niclas elneus
 
------------  Text och foto:  Lasse Eklöf - D7, Saxat från Facebook 20170425 ----------------
 
 
GRUS FÖR ALLA, som gick av stapeln i lördags gör verkligen sitt namn rättvisa. Här presenteras gruskörning för alla nivåer. Även rena streethojar kan hänga på. Som Börje redan tidigare väl beskrivit så delas man in i grupper från nybörjare i lämpligt lugnt tempo till grus-veteraner i högaktivt tempo och allt däremellan.
 
Själv valde jag att hänga på Ulf. Jag gillar hans tempo sedan tidigare och gruppen tenderar att bli ganska liten. Den kallas högaktivt, men är inte värre än att man hinner se sig omkring, ta några bilder och behöver inte hela tiden endast fokusera på spåret framför sig (bilderna kanske blev lite oskarpa denna gång, men jag skyller på för liten kamera och på tok för klumpiga handskar). Det handlar nämligen inte enbart om gruskörning. Den kulturella biten är väl så viktig. Efter ett antal kulturstopp och en fantastisk lunch i Björnlunda så slutade rutten på ca 25 mil. Det blev 39,3 mil med till- och återfart från Värmdö.
 
En härlig underbar dag mao.
 
Tack Ulf Bergvall för ledarskapet och tack Börje Elmerhag för ett fantastiskt arbete med rekningsturer, ruttläggning etc. Jag är så glad att jag tillhör D7
 
//Lasse Eklöf
 

 

 


Börje levererar till allas glädje!Dags för information och start.

Rast / Vila.