Årsträff Arjeplog - Senaste nytt juni

Årsträff Arjeplog - Senaste nytt juni
Tiden går och när detta skrivs så är det mindre än en månad kvar till att det är dags för oss att genomföra klubbens årsträff i Arjeplog. Vi i arrangörsgruppen vill ge er lite mer information om läget inför träffen.
 
Kostnaderna har vi försökt att hålla nere så mycket som möjligt. Detta innebär bl.a. att alla våra guidade turer är avgiftsfria, detsamma gäller besöket på BMW Testcenter. Kostnader för museibesök och måltider får ni dock själva stå för. Om ni dessutom köper många lotter och lyckan står er bi så kan ni gå i vinst på att besöka oss. VÅRT VINSTBORT ÄR FANTASTISKT (vinstvärde över 50 000 kr)!
 
Anmälan till aktiviteterna är fortfarande öppen, undantaget är beställning av träff t-shirts som vi har stängt. Vi vill även passa på att slå ett slag för de intressanta föreläsningar som på fredag och lördag, förmiddag och eftermiddag, genomförs på Krajaområdet. Även dessa är avgiftsfria. Läs mer på klubbens hemsida och andra officiella kanaler. Dessutom finns ett flertal utställare på träffområdet. Ni kommer bl.a. att ges möjligheten att prova några nya BMW-hojar. 
 
Priset för resan med buss till/från utsiktsberget Galtispouda blir 60 kr/person.
 
Besök vid BMW Testcenter kommer att genomföras på torsdag och lördag eftermiddag. Mer detaljer runt besöket får ni klubbreceptionen i samband med incheckning.
Vissa av er har anmält intresse av att få studera Arjeplogsområdet från en helikopter. Detta kommer endast att vara möjligt under lördagseftermiddagen. Möjlighet till ”drop-in” kommer att finnas. Ett lyft kostar 1500 kr och de kan ta upp till fem personer/lyft. Mer information om detta kan ni ta del av inom kort på klubbens hemsida.
Bokningsläget: Vi har fått in några avbokningar, men bedömningen är ändå att det ”lapp på luckan” på Kraja Camping. Undantaget är dock ni som kan tänka er att bo i tält, för det finns fortfarande gott om tältplatser. 
  
Anmälan: Vi kommer att ha en klubbreception i direkt anslutning till Krajas reception. Vi vill att alla anmäler sig i denna vid ankomst till Arjeplog. Där kommer ni att få ta del av senast uppdaterad information, få ut en ”träffpåse”, betala beställda t-shirts och avgiftsbelagda aktiviteter (exv. bussturen till Galtispouda) och möjlighet att erlägga den obligatoriska träffavgiften om 100 kr/person. OBS! Detta gäller även om ni bor på annan plats än Kraja Camping! Betalning sker på plats med hjälp av kortbetalning eller Swish (vi hanterar inte kontantbetalning!). I receptionen kommer vi även att sälja våra lotter. Köp många!!!
Vi vet att ganska många anländer med Klubbtåget till Arvidsjaur vid lunchtid på torsdagen. Även om vi självklart kommer att ”bemanna upp” både Krajas och Klubbens egen reception under torsdagseftermiddagen så är risken uppenbar att det kommer att bli köer i samband med incheckningen om alla (drygt 200) tågresenärerna kommer samtidigt till Kraja. För allas trevnad och för att minska risken för onödig köbildning vill vi därmed uppmana er att, om möjligt, ta en kortare (eller längre!) omväg till Kraja.
 
Nu hoppas vi bara att vädergudarna står oss bi under träffen!
Varmt välkomna till Årsträff Arjeplog och Årsmötet 2017!
 
 
Arrangörsgruppen
Årsträff Arjeplog 2017
 

Senaste nytt från Arbetsgrupp Arjeplog - APRIL

Tiden går och när detta skrivs så är det bara cirka tre månader kvar till att det är dags för oss att genomföra klubbens årsträff i Arjeplog. Vi i arrangörsgruppen vill ge er lite mer information om läget inför träffen.
 
Bokningsläget: Många fler än vi hade förväntat oss har tänkt delta under träffen! Detta är naturligtvis mycket glädjande, men innebär också att det nu är svårt att få tag i logi i Arjeplog under träffhelgen. Undantagna är dock ni som kan tänka er att bo i tält, för det finns fortfarande gott om tältplatser på Kraja Camping. Om någon läsare fortfarande inte har ordnat boendefrågan så kan ni dock kontrollera med Kraja om de har fått in någon avbokning alternativ kontrollera på ”nätet” då det kan finnas privata uthyrare som fortfarande har lediga rum/stugor.
 
Aktiviteter: Här finns det fortfarande gott om plats. Vi planerar att ha bokningssidorna (http://bmwklubben.se/arjeplog2017_aktiviteter) öppna fram till början av juni månad. Undantaget är om vi får för många anmälningar till någon aktivitet då vi kan bli tvingade att sätta ett maximalt antal deltagare för denna aktivitet.
 
OBS! Om ni bara dyker upp till någon av våra körningar, utan att ni har anmält er, så kan det skapa problem för oss då antalet grupper och turledare baseras på hur många som är anmälda. Om ni kan tänka er att hjälpa till som turledare så mottas detta tacksamt. Kontakta oss då på arjeplog2017@bmwklubben.se.
 
När det gäller besöket på BMW Testcenter så har vi ännu inte fått allting klart. Därför kommer vi att återkomma med mer detaljerad information om denna aktivitet i ett senare skede. 
 
Beställningar av träff t-shirt kommer vi dock att tvingas stänga i slutet av maj månad, så att de hinner produceras i tid. Att notera: Vi kommer inte att producera fler t-shirts än de antal som ni beställer! Därmed finns ingen möjlighet att handla ”på plats” under träffen.
I samband med att vi stänger bokningssidorna så kommer vi att kontakta er och bekräfta era bokningar. Om det har blivit något fel vid er bokning så kommer vi självklart att rätta till det! Betalas på plats i Arjeplog med kort eller med Swish (ej kontant).
 
Måltider: Vi hoppas självklart att ni vill äta middag på fredag och lördag kväll med oss andra i klubben. Glöm inte att beställa detta hos Kraja Camping via mail: arjeplog@kraja.se alternativt ring 0961-315 00.
 
Anmälan: Vi kommer att ha en klubbreception i direkt anslutning till Krajas reception. Vi vill att alla anmäler sig i denna vid ankomst till Arjeplog. Där kommer ni att få ta del av senast uppdaterad information, få ut en ”träffpåse” och möjlighet att erlägga den obligatoriska träffavgiften om 100 kr/person. OBS! Detta gäller även om ni bor på annan plats än Kraja Camping! Betalning sker på plats med hjälp av kortbetalning eller Swish (vi hanterar inte kontantbetalning på plats!).
 
Klubbtåget: Om ni vill prova på ett annorlunda resealternativ så går det fortfarande att boka plats på ”klubbens eget tåg” till och/eller från Arjeplog. Läs mer här >> .
 
Varmt välkomna till Årsträff Arjeplog och Årsmötet 2017!

Arrangörsgruppen
Årsträff Arjeplog 2017

P.S  Information ovan finns också i en artikel i Bumsen 2.17 D.S