Höstrund Spanien TEST!!!!!!

Höstrund Spanien TEST!!!!!!

 

 

Då är det dags för en ny runda. Denna gången blir det en 2-3 veckors tur med start och mål Malaga där jag bor mesta delen av året.

Runda är löst planerad målet är att köra upp till Spansk Franska gränsen vid Medelhavets strand. Sen blir det kurs mot San Sebastian men avsikten är att hålla mig på franska sidan men det blir säkert lite fram och tillbaks mellan Frankrike och Spanien. Tanken är att köra så nära gränsen som möjligt. Sen upp mot San Sebastian så har jag valet att följa Spaniens norra kust bort mot nord västra hörn och sen hem längs Spaniens och Portugals gränsområde.

 

 

 

Erbjuder hugade spekulanter att hänga på! Mycket kort varsel eftersom jag tänkte sticka iväg på måndag 16 oktober. Men ge inte upp jag lägger ut en länk till min SpotGenIII så kan de som vill följa turen på weben. Skall försöka hinna med att uppdatera denna artikel några gånger under resans gång.

http://share.findmespot.com/shared/faces/viewspots.jsp?glId=0JXBXZJ2HVYn...

 

HojHoj

Anders Borgvall, Spanien idag 25 gr å sol, hösten är på väg även hit