Räkfrossa! Några återbud, passa på!

Räkfrossa! Några återbud, passa på!

Distrikt D10 Bjuder in till fest i samband med MC-mässan 2018!

Nu har vi samlat kraft och planerat för en fest i samband med MC-mässan. Denna gång satsar vi på något typiskt för västkusten, nämligen räkfrossa. Vi hoppas att vi precis som på Oktoberfesten för 4 år sen blir ett riktigt ordentligt gäng som vill ha trevligt tillsammans och diskutera de motorcyklar vi sett och provsuttit på mässan.

Plats: Barken Viking

Tid: Lördag Januari kl. 20.00

Pris: 380 sek per person

I priset ingår ca 500gr räkor, ägg, sallad, bröd, kaffe, kaka. Dryck handlar du själv.
Om du har behov av avvikande kost kan vi inte garantera att detta går att ordna. Men skriv det i så fall i textfältet i anmälan så gör vi ett försök!

Antalet platser är begränsat så vänta inte med att anmäla dig och din eventuella respektive på denna länk: http://www.bmwklubben.se/registrering/2017/rakfrossa

Din anmälan är preliminär till dess att du betalt avgiften om 380:- per person. Vi har fått några återbud anmäl dig och betala direkt. Inbetalning gör du på Bankgiro: 5093-5774 alternativt Swish nr 1231130426. Glöm inte att skriva namn på de som du anmäler på din inbetalning, annars kommer den inte att bli registrerad.

Inte nog med att du kan partaja på Barken Viking, du kan även bo på Barken Viking och ha närmast hem av alla. Dessutom till klubb-pris. Se http://bmwklubben.se/aktivitet/2017/10/boende-under-mc-massan

Barken Viking hittar du i hamnen ( vore konstigt annars, det är ju ett segel-fartyg).  Närmaste hållplats är Lilla Bommen. Hit går t ex spårvagn 5, direkt från mässan. (Korsvägen). Du ser masterna i hamnen!

Vännerna i D10