Välkommen till vår nya Klubbshop

Välkommen till vår nya Klubbshop
Hej alla medlemmar!

Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av  lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans. Det finns även en del andra artiklar att beställa i form av mugg, termos, buff m.m. 
Planen är att utbudet ska utökas under hösten/vintern. 
 
Du är välkommen att titta in i butiken här; http://shop.bmwklubben.se
 
Det är vår nya samarbetspartner Nöjab AB som sköter försäljning, leveranser och support åt oss. Du som medlem har direktkontakt med dem i samband med din beställning och leverans och är det något du undrar över så når du dem här; shop@bmwklubben.se eller per telefon 0480-43 04 05.

Nedan kan du se några exempel på artiklar i shopen.
 
Välkomna till shopen
Annette Åhman, kommunikationsansvarig BMW MC-klubben Sverige.

 

-----------------------------------------------------------------------------


Exklusiv pikétröja i marinblåttLångärmad T-Shirt

Varför inte ha en Klubbmugg till hands. Ett måste i toppboxen eller på jobbet.

 

Bilder