Utflyktsmål

Bilder

På denna sida är tanken att vi samlar på oss av de guldkorn som ni medlemmar upptäcker på era MC utflykter. Varför inte dela med dig av dina upptäckter så vi andra också får uppleva det som du tyckte var så bra? Det kan gälla tips på bra fikaställe, bästa utsikten, god mat, sevärdheter, konst, bra boende, Sveriges bästa äpplekaka med vaniljsås m.m. Ja, ni fattar. Skriv gärna några rader, kanske en bild och varför inte en GPS koordinat. Det kan ju vara så att andra distrikt hittar hit och vårt eget distrikt är ju stort så tveka inte att tipsa bara för du tror att alla känner till stället. Skicka till mig så lägger jag in era bidrag.

Otroligt vackert belägna Torpa Stenhus (se bild ovan). En mycket bra fikaplats med härliga rutter till o från dit.

http://www.torpastenhus.se

 

Brobacka vid Anten har öppnat igen. 

http://www.brobackakaffestuga.se

 

Konst/Utställningar

Forsa kvarn. Ligger i natursköna omgivningar bortanför Torpa Stenhus för er som varit där. Kan även förekomma fika enl. uppgift. Läs mer här!

Claes L.

Café kartan.

http://www.cafekartan.se/

Tizianas GlassCafé

I Varas gamla järnvägsstation hittar du detta glasscafé med äkta Italiensk glass. Väl värd en tur dit. http://www.cafekartan.se/0400569/Cafe_Tiziana

MIssa inte Café Nordpolen som ligger alldeles i närheten om du vill ha annat än glass.

 

Kaffekoppen i Sollebrunn
Gräfsnäsvägen 6

 

Det ligger 100 meter innan korsningen mellen rv 42 och  väg 190 om du kommer från gbg
Gammalt stuk med härliga produkter lite udda, hembakat och alternativproducerat
ex kaffe + påtår och lussebulle 30 kr
Janne gs1200 g

 

 

Utflyktsmål Vänga kvarn - tips

Bra utflyktsmål, kafé,varm mat och bra mjöl.

Hemsida  http://vangakvarn.se/

Strax norr om Borås ligger Vänga Kvarnkafé & Bageri i natursköna omgivningar nära fina promenadstråk. Här erbjuds lättare mat, smörgåsar och god fika, allt bakat på närodlade KRAV-märkta sädesslag som malts i Vänga kvarn som ligger i samma byggnad. Kvarnen som funnits sedan mitten av 1800-talet och fortfarande används, erbjuder också ett bruksmuseum väl värt ett besök. Du kan också handla med ett surdegsbröd eller något annat gott från bageriet.

 

Ligger 20 minuter från Borås pch 35 minuter från Alingsås. 

 

Vikt: 
-20

Annons