D11 Info & kommunikation

D11 informationsmaterial: Program och aktivitetsblad

Program
Hämta Program för D11 och Region Syd och sätt på kylskåpsdörren!:

Aktivitetsblad
Vi har tagit fram aktivitetsblad för utdelning på mässor, hos handlare eller andra platser för att visa att vi finns och för att locka nya deltagare på aktiviteterna och nya medlemmar. Sprid gärna på alla tänkbara arrangemang i och utanför distriktet

Du hittar både Program och Aktivitetsblad här i PDF-format >>

D11 KOMMUNIKATION

Hemsida med forum: Här hittar du samlad information från oss distriktsombud, detaljerad information om planerade aktiviteter och givetvis forumet som innehåller massor med information och ger tillgång till mycket kompetens. Tips: Använd gärna programmet Tapatalk för att enkelt kunna läsa och skriva i forumet. Tapatalk finns för både iPhone/iPad och Androidbaserade terminaler. 

E-post : Vi försöker att maila om aktiviteter i den mån det går.  Det är därför viktigt att din e-postadress och mobilnummer är rätt registrerat i medlemsregistret. Är de felaktiga behöver du kontakta klubbens kansli och uppdatera dem. Annars får du inte vår information via E-post!

D11 Facebook: Fördelen med facebook är snabbheten och att man snabbt blir uppmärksam på när någon gjort ett inlägg. Passar utmärkt för att t.ex. planera spontana aktiviteter eller givetvis för att på ett enkelt sätt hålla kontakt och få dialog inom distriktet. Facebook är den viktigaste kanalen för att nå dig på. Så gå gärna med i vår D11 grupp (sök på D11) för att snabbt kunna ta del av spontana aktiviteter, ideér och diskussioner som vi har. Här har du en länk till vår Facebook grupp. Vi använder Facebook som en sluten användargrupp. Så det är bara andra som har blivit insläppta i gruppen som kan se vad som skrivs. Klicka på den och begär att bli medlem så släpper vi in dig.

    
Klicka på ikonen för att komma till vår FB grupp.
Knacka på så släpper vi in dig.

Summering. Du hittar all väsentlig information på vår distriktssida. Men med Facebook får du alltid den senaste informationen och kan även följa med på spontanturer som uppstår och som vi inte skriver om på hemsidan. E-post är också viktigt. Det använder vi för att aktivt kunna påminna om när det börjar bli dags för någon av de planerade aktiviteterna.

Annons