D14 Halland - Sydvästra Småland

Riksaktiviteter

Aktiviteter i D14

 

Distriktsombud

Sven-Åke Sleth
Distriktsombud
Bengt Larsson
Distriktsombud
1

ÅRETS TRÄFF(TRÖJA)

 

Det är drygt 3 månader kvar och 465 personer har anmält sig. Nytt rekord, det förra var 400 personer. Team Ronneby gläder sig och känner ansvar.
Av dessa 465 kommer 400 att checka in torsdagen. Teamet lägger naturligtvis resurser på att det skall gå smidigt i både klubbreceptionen och hotellets reception. Ta gärna med träffavgiften i kontanta jämna pengar. Swish går också bra.
Träfftröjan kan du beställa i klubbshoppen och hämta i Nöjabs monter på träffen. Tröjan finns i både dam och herr storlekar.
Rummen på Ronneby Brunn är reserverade för oss till den 31 mars. Du som inte anmält dig kan göra det här.
 

 

Distriktet omfattar Halland och västra Småland inkl. Ljungby med omnejd.
​2019 har vi många spännade aktiviteter, både rena asfaltsturer, grusturer och lite blandade.
​Vi är nu fler funktionärer som ger oss nya möjlighter men såklart finns det plats för fler.
​Kolla gärna också aktiviteter på andra distrikt runtom.

 

Följ oss även på Facebook för Distrikt 14

 

 

 

Är du intresserad av att hjälpa till eller har frågor, kontakta DO Sven-Åke Sleth eller Bengt Larsson ( klicka på länkar till höger)

eller Lennart Andersson på mejl lennart.andersson@bmwklubben.se eller ring 08 40 02 45 93, 0735 17 89 93.

 

 

 

 

Annons

Artiklar

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

14 jan

I helgen samlade Lennart Andersson, RO Syd, samtliga distriktsombud i Ronneby för planering av kommande verksamhetsår i Skåne, Halland, Småland och Blekinge. Det vart en hel del lärande, planering och skratt på agendan.

26 maj

Den 7 maj  blev det körning i både Halland, Småland och Skåne. En färjeöverfart lyckades vi minsann att klämma in också. När vi nådde rasta i Ljungby så träffade vi på ett gäng från D15 som hade utgått från Örkelljunga och också var ute och botaniserade i trakterna.

20 jan

Den 11 juni 2016 körde vi gemensamt i D14 och D-15 en Hallandstur.
Ett gäng startade i Ängelholm, med uppsamling i Snapparp och ett gäng startade i Varberg.
Efter halva turen sammanstrålade vi i Fegen för gemensam lunch och därefter körde vi gemensamt med avslutning i Snapparp.

23 dec

Tyvärr blev annonsen om mellandagsrean hos Bike i Trollhättan Göteborg fel i Bumsen 5.16. Vi ber om ursäkt för detta och vill därmed kompensera genom att publicera Bike annonsen i denna artikel.

20 jul

Sommartur till Tjolöholms Slott från Halmstad

24 jun

 Kansliet är semesterstängt vecka 27-28-29 och 31. Beställda klubbprylar hanteras v 30 resp 32, likaså inkommande post. Ha en fin sommar!         

16 maj

Småvägar runt Värnamo

6 maj

Att försäkringen på ögonstenen är en av de stora posterna på kostnadssidan av vår hobby tycker de flesta: En av fördelarna med att vara med i BMW MC-klubben är att man kan göra något åt den saken, men BARA om du är MEDLEM - Läs mer.

15 mar

Nu har våren kommit på allvar och det visar sig genom att många startande upp sina hojar och körde till upptaktsmötet hos Gerts Motor i Ängelholm.

Sidor