D14 Halland - Sydvästra Småland

Annons

Riksaktiviteter

Aktiviteter i D14

 

Annons

Distriktsombud

Sven-Åke Sleth
Distriktsombud
Bengt Larsson
Distriktsombud
1

Distriktet omfattar Halland och västra Småland inkl. Ljungby med omnejd.
​2018 har vi många spännade aktiviteter, både rena asfaltsturer, grusturer och lite blandade.
​Vi är nu fler funktionärer som ger oss nya möjlighter men såklart finns det plats för fler.
​Kolla gärna också aktiviteter på andra distrikt runtom.

 

Följ oss även på Facebook för Distrikt 14

 

 

 

Är du intresserad av att hjälpa till eller har frågor, kontakta DO Sven-Åke Sleth eller Bengt Larsson ( klicka på länkar till höger)

eller Lennart Andersson på mejl lennart.andersson@bmwklubben.se eller ring 08 40 02 45 93, 0735 17 89 93.

 

 

 

 

Annons

Artiklar

1 feb

Under MC Mässan i Göteborg hälsade några på oss i klubbmontern som efterfrågade en Classic sektion, i klubben. I vår norska broderklubb finns en aktiv Classic sektion och vi skulle kunna ha en sådan i BMW MC-klubben Sverige också. Vill du det?

31 jan

Välkommen till BMW MC-klubben Sveriges årsmöte 2018. Årsmötet genomförs lördagen den 9 juni kl. 10:00 på Gotland. Ingen föranmälan behövs men kom i tid då alla deltagare ska registreras innan vi startar. Välkommen! //Styrelsen

24 jan
Välkommmen till oss i klubbmontern på MC Mässan i Göteborg. Du hittar oss plats E02:22 där vi finns till för våra medlemmar. Dörrarna öppnar kl. 10.00 på torsdag 25 januari.
 
14 jan

I helgen samlade Lennart Andersson, RO Syd, samtliga distriktsombud i Ronneby för planering av kommande verksamhetsår i Skåne, Halland, Småland och Blekinge. Det vart en hel del lärande, planering och skratt på agendan.

18 nov

Dags att boka in MC Mässan 2018! Den 25-28 januari 2018 är det återigen MC-mässa i Göteborg. Denna gång på Svenska Mässan centralt i Göteborg.

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

26 maj

Den 7 maj  blev det körning i både Halland, Småland och Skåne. En färjeöverfart lyckades vi minsann att klämma in också. När vi nådde rasta i Ljungby så träffade vi på ett gäng från D15 som hade utgått från Örkelljunga och också var ute och botaniserade i trakterna.

20 jan

Den 11 juni 2016 körde vi gemensamt i D14 och D-15 en Hallandstur.
Ett gäng startade i Ängelholm, med uppsamling i Snapparp och ett gäng startade i Varberg.
Efter halva turen sammanstrålade vi i Fegen för gemensam lunch och därefter körde vi gemensamt med avslutning i Snapparp.

23 dec

Tyvärr blev annonsen om mellandagsrean hos Bike i Trollhättan Göteborg fel i Bumsen 5.16. Vi ber om ursäkt för detta och vill därmed kompensera genom att publicera Bike annonsen i denna artikel.

20 jul

Sommartur till Tjolöholms Slott från Halmstad

Sidor

Annons