D14 Halland - Sydvästra Småland

1

Distriktet omfattar Halland och västra Småland inkl. Ljungby med omnejd.

 

Följ oss även på Facebook för Distrikt 14

 

 

 

 

Kolla även på aktiviteter hos våra angränsande distrikt
Vi letar efter fler funktionärer. Är du intresserad eller har frågor, kontakta DO Sven-Åke Sleth eller Bengt Larsson ( klicka på länkar till höger)
eller Lennart Andersson på mejl lennart.andersson@bmwklubben.se eller ring 08 40 02 45 93, 0735 17 89 93.

 

 

 

 

Artiklar

26 maj

Den 7 maj  blev det körning i både Halland, Småland och Skåne. En färjeöverfart lyckades vi minsann att klämma in också. När vi nådde rasta i Ljungby så träffade vi på ett gäng från D15 som hade utgått från Örkelljunga och också var ute och botaniserade i trakterna.

26 jan

Milpinnen

På MC Mässan 2017 i Stockholm lanserar vi Milpinnen. Milpinnen är en utmärkelse till medlemmar i BMW MC-klubben Sverige som kör många mil på sin motorcykel under säsongen.

20 jan

Den 11 juni 2016 körde vi gemensamt i D14 och D-15 en Hallandstur.
Ett gäng startade i Ängelholm, med uppsamling i Snapparp och ett gäng startade i Varberg.
Efter halva turen sammanstrålade vi i Fegen för gemensam lunch och därefter körde vi gemensamt med avslutning i Snapparp.

23 dec

Tyvärr blev annonsen om mellandagsrean hos Bike i Trollhättan Göteborg fel i Bumsen 5.16. Vi ber om ursäkt för detta och vill därmed kompensera genom att publicera Bike annonsen i denna artikel.

21 nov

Här kommer en hälsning från funktionärerna i region Syd som i helgen har planerat verksamheten för 2017 i våra sydliga distrikt. Under 2 dagar utbyttes idéer och tankar kring aktiviteter och vad vi vill hitta på under kommande hojsäsong.

20 jul

Sommartur till Tjolöholms Slott från Halmstad

13 jul

Aktiviteten "D11/D14 Goes to Ullared" vart en väldigt trevlig helg på västkusten i solsken, på kurviga vägar, i böljande landskap och i ett glatt sällskap med medlemmar från Småland, Halland, Göteborg & Skåne. Riktigt lyckat! Cirka 40 cyklar var med på Hallandsturen under lördagen.

24 jun

 Kansliet är semesterstängt vecka 27-28-29 och 31. Beställda klubbprylar hanteras v 30 resp 32, likaså inkommande post. Ha en fin sommar!         

16 maj

Småvägar runt Värnamo

6 maj

Att försäkringen på ögonstenen är en av de stora posterna på kostnadssidan av vår hobby tycker de flesta: En av fördelarna med att vara med i BMW MC-klubben är att man kan göra något åt den saken, men BARA om du är MEDLEM - Läs mer.

Sidor