D15 Skåne

Riksaktiviteter

Aktiviteter i D15

Sidor

UPPDATERING AV
MEDLEMSUPPGIFTER

BMW-klubben arrangerar många olika aktiviteter under året. De flesta aktiviteter läggs ut på hemsidan, ibland kan dock nya spontana aktiviteter dyka upp som vi inte direkt hinner lägga ut på hemsidan. Det kan ibland även hända att vi skickar ut e-post och SMS till våra medlemmar innan aktiviteten hinner ut på hemsidan.

Vill du vara säker på att få våra utskick är det bra att du ser till att vi har rätt uppgifter till dig i vårt medlemsregister.
Du kan själv kontrollera dina uppgifter i medlemsregistret på följande sätt:

Gå till klubbens hemsida:
http://www.bmwklubben.se
Använd menyvalet "Mina Sidor" för att logga in och hantera ditt medlemskap.
(där kan ni också begära nytt lösenord för inloggning om ni glömt det)

Yvonne Andersson på klubbens kansli hjälper gärna till med medlemsfrågor:
08-580 800 07
Skicka e-Mail

 

Distriktsombud

Lennart Andersson
Regionsombud Syd
Region Syd. Frambärs av R1200 GS. Boende i Skåne
Staffan Tiliander
Distriktsombud
Sanna Engberg
mcQ
Christer Svensson
Distriktsombud
18

Årets träff(tröja)

 

Det är drygt 3 veckor kvar och 465 personer har anmält sig. Nytt rekord, det förra var 400 personer. Team Ronneby gläder sig och känner ansvar.
Av dessa 465 kommer 400 att checka in torsdagen. Teamet lägger naturligtvis resurser på att det skall gå smidigt i både klubbreceptionen och hotellets reception. Ta gärna med träffavgiften i kontanta jämna pengar. Swish går också bra.
Träfftröjan kan du beställa i klubbshoppen och hämta i Nöjabs monter på träffen. Tröjan finns i både dam och herr storlekar.
Rummen på Ronneby Brunn är reserverade för oss till den 31 mars. Du som inte anmält dig kan göra det här.
 

NU Avrostning avklarad och intensiva maj är här

 

Nu är vi mitt i vårens härliga tid. Solen värmer allt bättre, träd och buskar börjar visa små gröna blad, med löfte om vad som komma skall.

Det blir allt fler hojar ute på vägarna, i takt med att dagarna blir längre och varamare.

mcQ drar iväg på tur från Lomma, det blir kvällsturer från Höör o Bökeberg, Pelle kör sin populära Skåne på tvärs, Picknick på Valhall, Jannes runda. Maj månads final blir på Ronneby Brunn.

 

 Med vänliga hälsningar!

Staffan,Allan, Christer och Sanna

Facebook

D15 finns på facebook!

Det är en sluten grupp för oss i Skåne Distriktet D15 i BMW MC-Klubben.
För spridning av information, planering och genomförande av planerade och spontana kul hojaktiviteter. Denna sida är ett komplement till vår hemsida som givetvis är den viktigaste informationsplatsen för distriktet. I facebookgrupen kan vi snabbt få ut nyheter om turer etc. och den som vill blir då påmind om vad som händer.


D15 på facebook!

 

Funktionärer och Distriktsombud

Vi behöver förstärkning i distriktet, framför allt med funktionärer och aktivitetsledare.
Intresserad av att hjälpa till?


Kontakta:
d15@bmwklubben.se

 

 

Annons

Artiklar

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

14 jan

I helgen samlade Lennart Andersson, RO Syd, samtliga distriktsombud i Ronneby för planering av kommande verksamhetsår i Skåne, Halland, Småland och Blekinge. Det vart en hel del lärande, planering och skratt på agendan.

17 maj

Bo Jönsson från Vejbystrand satte alla rätt på BMW MC-klubbens tipskupong i lördags vid BMW Motorrad Make Life a Ride hos Gerts i Ängelholm. Grattis!

 

Priset är ett par utmärkta sommarhandskar som skänkts till lotteriet från Gerts.

 

25 apr

Vädergudarna var med avrostarna i Dalby Stenbrott när D15 genomförde sin avrostning den näst sista lördagen i april 2016. Här är en liten text och bilder från aktiviteten.

28 nov

När novembermörkret slöt sig runt Arlöv samlades BMW MC-klubbens medlemmar hos Probike för att träffas och höra Niklas Lindell som är försäljningschef vid BMW Motorrad Sverige prata om 2016 års nyheter. Och för att lära sig fixa en punka var de än är.

 

26 jul

Norge är ett fantastiskt land med vägar som är som gjorda för motorcyklar, Trollstigen och Atlantvägen är två välkända exempel. Nackdelen med att turistvägarna är just att de är välkända.

10 maj

Vi var 17 motorcyklar, 18 personer som körde från Bromölla till Ebbamåla Bruk öster om Kyrkhult vid Mörrumsån i västra Blekinge. Det var lite kyligt och regnade bitvis, men vi fick ändå uppleva härliga kurviga vägar och skir grönska genom vackra bok- och björkskogar.

15 mar

Nu har våren kommit på allvar och det visar sig genom att många startande upp sina hojar och körde till upptaktsmötet hos Gerts Motor i Ängelholm.

16 nov

Jag är en återfallare, körde mkt på hela 90-talet hela östeuropa, oljevurpa i Dresden på väg till Sarajevo. Men vi kom dit och allt gick bra.. Men det var 16 år sedan..

Sidor