D2 Västerbotten

Riksaktiviteter

Annons

Distriktsombud

Vakant
Distriktsombud
0

Välkommen till D2:s hemsida.
Distriktet omfattar Västerbottens län samt Arvidsjaurs och Arjeplogs kommuner belägna i Norrbotten. Distriktet har som alla andra Norrlandsdistrikt en imponerande yta och sträcker sig från Arjeplog i norr ner till kusten i syd. D2 gränsar även mot Norge och här färjekontakt med Vaasa i Finland. Distriktets medlemmar finns spridda över länet och koncentrationen är störst längs det mer befolkningstäta kustområdet. I Umeå har vi BMW.s nordligaste handlare nämligen Northbike. Medlemsutvecklingen i klubben har totalt sett varit positiv under de senaste åren, mycket säkert beroende på den förmånliga klubbförsäkringen. Efter en period av nedgång har även medlemsantalet i D2 börjat krypa sig uppåt, och vi är nu ca 120 stycken.
Vi saknar för tillfället Distriktsombud i D2 så eventuella frågor kan besvaras av Regionsombudet i Nord Magnus Mörtling.
Hos oss i BMW-klubben är alla välkomna och du behöver inte nödvändigtvis köra en BMW hoj för att delta i vår klubbverksamhet.

Vår avsikt är att under året genomföra ett flertal olika aktiviteter inom distriktet, ibland även i samverkan med andra distrikt. Låt inte distriktsgränsen vara en gräns som inte kan passeras utan kolla även om det händer något intressant i granndistrikten D1 och D3. Vår målsättning är att sprida aktiviteterna såväl över året som geografiskt. Eftersom vi saknar egna instruktörer för avrostningar och KNIX övningar genomförs oftast inom ramen för SMC:s ordinarie verksamhet alternativt inom klubbens norra region.

Service och försäljning av reservdelar till BMW MC
Våra närmaste auktoriserade verkstäder och återförsäljare finner ni i första hand i Umeå http://www.northbike.se men även EMC i Uleåborg http://www.emc24.fi/index.php?language=se kan vara ett alternativ beroende på var ni bor i länet.

Vi hoppas ni vill komma på våra aktiviteter, lära känna, och såklart köra tillsammans!

Annons

Artiklar

1 feb

Under MC Mässan i Göteborg hälsade några på oss i klubbmontern som efterfrågade en Classic sektion, i klubben. I vår norska broderklubb finns en aktiv Classic sektion och vi skulle kunna ha en sådan i BMW MC-klubben Sverige också. Vill du det?

31 jan

Välkommen till BMW MC-klubben Sveriges årsmöte 2018. Årsmötet genomförs lördagen den 9 juni kl. 10:00 på Gotland. Ingen föranmälan behövs men kom i tid då alla deltagare ska registreras innan vi startar. Välkommen! //Styrelsen

24 jan
Välkommmen till oss i klubbmontern på MC Mässan i Göteborg. Du hittar oss plats E02:22 där vi finns till för våra medlemmar. Dörrarna öppnar kl. 10.00 på torsdag 25 januari.
 
18 nov

Dags att boka in MC Mässan 2018! Den 25-28 januari 2018 är det återigen MC-mässa i Göteborg. Denna gång på Svenska Mässan centralt i Göteborg.

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

20 feb

Nytt 7 Juni 2017: Rutterna norrut från Ljusdal och från Älvros är nu genomkörda och ändrade.

19 feb

Här följer en artikel formulerad av Gert Bergström med text, foton och GPS rutter.

19 feb

Här följer en artikel formulerad av Gert Bergström med text, foton och GPS rutter.

21 jan

Veg 17 Kystriksvegen - Upplevelser till/från Arje

Sidor

Annons