D2 Västerbotten

Distriktsombud

Elisabet Nilsson
Ombud McQ
-Nä nu vill jag också köra, sa jag efter 1 år baktill. Min make sa inte nej (!) utan har supportat mig hela tiden med nya hojförslag, trott på min kapacitet och skaffat "blingbling" på min Triumph Tiger 800. Nu vill jag bjuda in andra hojåkande kvinnor, tjejer och damer till att åka med mcQ i sommar. Min tanke är att vi med jämna mellan rum åker på utflykter, event, café och besöker trevliga ställen tillsammans. Man behöver inte äga en BMW för att åka med oss. McQ följer samma sunda tanke som BMW klubben i stort, att vi åker tillsammans för att det är roligt oavsett vad man sitter på. Hojkörningen är det viktigaste! Finns det funderingar eller intresse så ring eller mejla. Elisabet Nilsson mcQ Region Nord
0

Välkommen till D2:s hemsida.
Distriktet omfattar Västerbottens län samt Arvidsjaurs och Arjeplogs kommuner belägna i Norrbotten. Distriktet har som alla andra Norrlandsdistrikt en imponerande yta och sträcker sig från Arjeplog i norr ner till kusten i syd. D2 gränsar även mot Norge och här färjekontakt med Vaasa i Finland. Distriktets medlemmar finns spridda över länet och koncentrationen är störst längs det mer befolkningstäta kustområdet. I Umeå har vi BMW.s nordligaste handlare nämligen Northbike.

Vi har nu ett ombud i Region Nord/D2 för McQ.

Hos oss i BMW-klubben är alla välkomna och du behöver inte nödvändigtvis köra en BMW hoj för att delta i vår klubbverksamhet.
Låt inte distriktsgränsen vara en gräns som inte kan passeras utan kolla även om det händer något intressant i granndistrikten D1 och D3. Vår målsättning är att sprida aktiviteterna såväl över året som geografiskt. Eftersom vi saknar egna instruktörer för avrostningar och KNIX övningar genomförs oftast inom ramen för SMC:s ordinarie verksamhet alternativt inom klubbens norra region.

Vi hoppas ni vill komma på våra aktiviteter, lära känna, och såklart köra tillsammans!

Annons

Artiklar

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

29 mar

Så här i veckan före påsk ligger fortfarande snötäcket tjockt på många håll i Sverige och vi är många som väntar på snö- och saltfria vägar.

20 feb

Nytt 7 Juni 2017: Rutterna norrut från Ljusdal och från Älvros är nu genomkörda och ändrade.

19 feb

Här följer en artikel formulerad av Gert Bergström med text, foton och GPS rutter.

19 feb

Här följer en artikel formulerad av Gert Bergström med text, foton och GPS rutter.

21 jan

Veg 17 Kystriksvegen - Upplevelser till/från Arje

16 jan

Höga Kusten - Upplevelser till/från Arjeplog
- inskickat av Bengt-Åke Vestman. Stort tack för inspirerande text och bild   :-).