D2 Västerbotten

Riksaktiviteter

Annons

Distriktsombud

Henrik Vincent
Distriktsombud
Relativt nyblivet distriktsombud, bor och verkar mest i Umeå, men kör varhelst jag får tillfälle! Kallas ofta "Vincent", så det får ni gärna fortsätta med, Hör gärna av er till mig om funderingar, aktiviteter kommer synas främst här på webbsidan, men försöker även få ut mail till alla medlemmar med ojämna mellanrum. nu kör vi!
Torbjörn Johannesson
Distriktsombud
0

Välkommen till D2:s hemsida.
Distriktet omfattar Västerbottens län samt Arvidsjaurs och Arjeplogs kommuner belägna i Norrbotten. Distriktet har som alla andra Norrlandsdistrikt en imponerande yta och sträcker sig från Arjeplog i norr ner till kusten i syd. D2 gränsar även mot Norge och här färjekontakt med Vaasa i Finland. Distriktets medlemmar finns spridda över länet och koncentrationen är störst längs det mer befolkningstäta kustområdet. I Umeå har vi BMW.s nordligaste handlare nämligen Northbike. Medlemsutvecklingen i klubben har totalt sett varit positiv under de senaste åren, mycket säkert beroende på den förmånliga klubbförsäkringen. Efter en period av nedgång har även medlemsantalet i D2 börjat krypa sig uppåt, och vi är nu ca 120 stycken.
Vi har ett relativt nytt distriktsombud i Umeå, Henrik Vincent, som tillsammans med Torbjörn Johannesson i Åmsele är klubbens ombud för D2.

Avsikten med distriktsverksamheten är att ni medlemmar skall få valuta för medlemskapet, och att tillsammans med likasinnade köra hoj och ha trevligt. Genom bra distriktsverksamhet kan klubben kort och gott erbjuda trevligt umgänge och ha skoj. Klubben brukar försöka hålla igång även under vintersäsongen, exempel på aktiviteter är fikaträffar, HLR kurser, GPS kurser och pubkvällar. Hos oss i BMW-klubben är alla välkomna och du behöver inte nödvändigtvis köra en BMW hoj för att delta i vår klubbverksamhet.
Då D2 just nu är i något av en återstarts-fas, med nya Distriktsombud, så börjar vi med körningar och aktiviteter med lagom ambition. Håll koll här på sidan och i er mailkorg efter aktiviteter.

Vår avsikt är att under året genomföra ett flertal olika aktiviteter inom distriktet, ibland även i samverkan med andra distrikt. Låt inte distriktsgränsen vara en gräns som inte kan passeras utan kolla även om det händer något intressant i granndistrikten D1 och D3. Vår målsättning är att sprida aktiviteterna såväl över året som geografiskt. Eftersom vi saknar egna instruktörer för avrostningar och KNIX övningar genomförs oftast inom ramen för SMC:s ordinarie verksamhet alternativt inom klubbens norra region.

Service och försäljning av reservdelar till BMW MC
Våra närmaste auktoriserade verkstäder och återförsäljare finner ni i första hand i Umeå http://www.northbike.se men även EMC i Uleåborg http://www.emc24.fi/index.php?language=se kan vara ett alternativ beroende på var ni bor i länet.

Vi hoppas ni vill komma på våra aktiviteter, lära känna, och såklart köra tillsammans!

Annons

Artiklar

21 nov

Kansliet har stängt p.g.a. utbildning den 27 november. Istället har vi telefontid på onsdag den 30/11 samme vecka. Under december har Kansliet semester och kan inte nås per telefon mellan 1 -17 december.

18 nov

Dags att boka in MC Mässan 2018! Den 25-28 januari 2018 är det återigen MC-mässa i Göteborg. Denna gång på Svenska Mässan centralt i Göteborg.

17 nov

2018 är det dags för region Öst att anordna klubbens årsträff. Region Öst har ”lånat” Gotland av region Syd dit distrikt 12 Gotland hör. Årsträffen 2018 med årsmöte kommer vara på Gotland den 7/6 till 10/6 med årsmötet på förmiddagen den 9/6.

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

20 feb

Nytt 7 Juni 2017: Rutterna norrut från Ljusdal och från Älvros är nu genomkörda och ändrade.

19 feb

Här följer en artikel formulerad av Gert Bergström med text, foton och GPS rutter.

19 feb

Här följer en artikel formulerad av Gert Bergström med text, foton och GPS rutter.

26 jan

Milpinnen

På MC Mässan 2017 i Stockholm lanserar vi Milpinnen. Milpinnen är en utmärkelse till medlemmar i BMW MC-klubben Sverige som kör många mil på sin motorcykel under säsongen.

21 jan

Veg 17 Kystriksvegen - Upplevelser till/från Arje

Sidor

Annons