D5 Mälardalen - Närke

0

Planeringsmöte inför 2018

 

Nu är för de flesta av oss MC-säsongen avslutad och våra motorcyklar parkerade i garaget. Jag hoppas att MC-säsongen har varit bra med många trevliga och intressanta MC-turer både i Sverige och utomlands.

Samtidigt som vi nu avslutar en säsong är det dags att börja planera inför 2018 års säsong. Den 20 januari har vi ett planeringsmöte för distrikt 5:s aktiviteter den kommande säsongen. Därför bjuder vi in alla medlemmar som kan tänka sig att bidra med aktiviteter under 2018, till detta möte som kommer hållas i Arboga. För att kunna ordna lämplig lokal vill vi ha in en icke bindande anmälan till D5:s mailadress senast den 8 januari.

 

Då vi har väldigt många medlemmar som har stor kunskap och erfarenhet av fina vägar och utflyktsmål inom distriktet med omnejd, hoppas jag att ni gärna vill dela med er av dessa till övriga. Vilka typer av aktiviteter ni kan tänka er bidra med avgör ni själva och alla typer av uppslag är välkomna. 

 

Varmt välkomna till planeringsmötet i Arboga den 20 januari kl. 11:00 i Pizzeria Wasa, Stationsgatan 2A, Arboga (samma som förra året).

Vi vill gärna att du föranmäler ditt deltagande genom att skicka oss ett mail till d5@bmwklubben.se

 

 

Ny DO i distrikt 5

Hej mitt namn är Joachim Nordberg och jag har tagit över som DO i distriktet tillsammans med Erik Mårtensson. Jag ersätter Håkan Runfeldt som har beslutat sig för att sluta som DO.
Jag är medlem i klubben sedan 1998 och D5 är mitt tredje distrikt jag är medlem i. Sedan 3år tillbaka är jag bosatt i Västerås och jag har 2st BMW hojar i garaget.
Då jag gärna gillar att köra grus så är båda hojarna givetvis GS:ar, en R1100GS och en R1200GSA lc.
Jag har även rest en hel del med mc och besökt de flesta länder i europa även om det är ett fåtal jag inte har besökt än.
Det ska bli spännande att vara DO i distriktet och jag hoppas att jag och Erik kan infria era förväntningar. Jag vill även passa på att tacka Håkan för sin tid som DO i distriktet.
 

Övrigt

Utöver kalenderns aktiviteter kan det dyka upp några på kort varsel, dessa kommer då att publiceras på vår facebook-sida
 
Titta även in på fliken "D5 Utflyktsmål" till vänster, som blivit utökad med andra föreningars aktiviteter.
 
Och glöm inte våra grann-distrikt: D4, D6, D7, D9!
 
Vill du vidga cirklarna finns även SMC kalender på http://smcboken.svmc.se/traffar
 
Erik Mårtensson och Joachim Nordberg
 
DO
 
 
 
Epost till D5 kan du skicka till adressen d5@bmwklubben.se

Annons

Artiklar

1 feb

Under MC Mässan i Göteborg hälsade några på oss i klubbmontern som efterfrågade en Classic sektion, i klubben. I vår norska broderklubb finns en aktiv Classic sektion och vi skulle kunna ha en sådan i BMW MC-klubben Sverige också. Vill du det?

31 jan

Välkommen till BMW MC-klubben Sveriges årsmöte 2018. Årsmötet genomförs lördagen den 9 juni kl. 10:00 på Gotland. Ingen föranmälan behövs men kom i tid då alla deltagare ska registreras innan vi startar. Välkommen! //Styrelsen

24 jan
Välkommmen till oss i klubbmontern på MC Mässan i Göteborg. Du hittar oss plats E02:22 där vi finns till för våra medlemmar. Dörrarna öppnar kl. 10.00 på torsdag 25 januari.
 
18 nov

Dags att boka in MC Mässan 2018! Den 25-28 januari 2018 är det återigen MC-mässa i Göteborg. Denna gång på Svenska Mässan centralt i Göteborg.

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

12 jun

Detta är en grupp för oss som gillar BMW-motorcyklar och som är medlemmar i Svenska BMW MC-Klubben tillhörande distrikt D5 Mälardalen - Närke

9 apr

Du kanske bor nära våra granndistrikt? Det lönar sig alltid att kolla om dom kanske har något för dig!

ALLA aktivieter är öppna för alla klubbens medlemmar, oavsett vilket distrikt du tillhör. Så titta in på:

Annons