D5 Mälardalen - Närke

0
Ny DO i distrikt 5
Hej mitt namn är Joachim Nordberg och jag har tagit över som DO i distriktet tillsammans med Erik Mårtensson. Jag ersätter Håkan Runfeldt som har beslutat sig för att sluta som DO.
Jag är medlem i klubben sedan 1998 och D5 är mitt tredje distrikt jag är medlem i. Sedan 3år tillbaka är jag bosatt i Västerås och jag har 2st BMW hojar i garaget.
Då jag gärna gillar att köra grus så är båda hojarna givetvis GS:ar, en R1100GS och en R1200GSA lc.
Jag har även rest en hel del med mc och besökt de flesta länder i europa även om det är ett fåtal jag inte har besökt än.
Det ska bli spännande att vara DO i distriktet och jag hoppas att jag och Erik kan infria era förväntningar. Jag vill även passa på att tacka Håkan för sin tid som DO i distriktet.
 
Årets aktiviteter är avslutade. Vi har genomfört 11 st med max antal deltagare 18 och min 0 (noll). Snittet blev 6 st/per aktivitet.
 
VI PLANERAR ATT GENOMFÖRA ETT PLANERINGSMÖTE FÖR NÄSTA SÄSONG DEN 20 JANUARI I ARBOGA.
DU SOM KAN TÄNKAS BIDRA MED NÅGON AKTIVITET ÄR VÄLKOMMEN!
MER INFORMATION OM DETTA LÄNGRE FRAM.
 
Utöver kalenderns aktiviteter kan det dyka upp några på kort varsel, dessa kommer då att publiceras på vår facebook-sida
 
Titta även in på fliken "D5 Utflyktsmål" till vänster, som blivit utökad med andra föreningars aktiviteter.
 
Och glöm inte våra grann-distrikt: D4, D6, D7, D9!
 
Vill du vidga cirklarna finns även SMC kalender på http://smcboken.svmc.se/traffar
 
Erik Mårtensson och Joachim Nordberg
 
DO
 
-
 
Epost till D5 kan du skicka till adressen d5@bmwklubben.se

Annons

Artiklar

21 nov

Kansliet har stängt p.g.a. utbildning den 27 november. Istället har vi telefontid på onsdag den 30/11 samme vecka. Under december har Kansliet semester och kan inte nås per telefon mellan 1 -17 december.

18 nov

Dags att boka in MC Mässan 2018! Den 25-28 januari 2018 är det återigen MC-mässa i Göteborg. Denna gång på Svenska Mässan centralt i Göteborg.

17 nov

2018 är det dags för region Öst att anordna klubbens årsträff. Region Öst har ”lånat” Gotland av region Syd dit distrikt 12 Gotland hör. Årsträffen 2018 med årsmöte kommer vara på Gotland den 7/6 till 10/6 med årsmötet på förmiddagen den 9/6.

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

26 jan

Milpinnen

På MC Mässan 2017 i Stockholm lanserar vi Milpinnen. Milpinnen är en utmärkelse till medlemmar i BMW MC-klubben Sverige som kör många mil på sin motorcykel under säsongen.

12 jun

Detta är en grupp för oss som gillar BMW-motorcyklar och som är medlemmar i Svenska BMW MC-Klubben tillhörande distrikt D5 Mälardalen - Närke

9 apr

Du kanske bor nära våra granndistrikt? Det lönar sig alltid att kolla om dom kanske har något för dig!

ALLA aktivieter är öppna för alla klubbens medlemmar, oavsett vilket distrikt du tillhör. Så titta in på:

Annons