D5 Mälardalen - Närke

0

2019 ÅRS SÄSONG

Månadsmail november BMW mc-klubben D5

 

Hej alla medlemmar i D5,
 
Nu är vi vid slutet av MC-säsongen 2019. Många har redan ställt in hojarna i garaget för säsongen och ser fram emot nästa säsong. I distrikt D5 har vi inga fler planerade aktiviteter för det här året. 
 
I början av nästa år kommer vi att kalla till en planeringsträff för att lägga upp vilka aktiviteter som vi kommer att genomföra 2020. Vi återkommer med tid och plats för detta.
 
En del kanske också har sett att det skett lite förändringar i distriktet avseende distriktsombud.
Erik Mårtensson som varit distriktsombud i D5 i 7 år har beslutat sig för att sluta som distriktsombud för att satsa på sina åtaganden inom SMC. Vi passar på att tacka Erik för den tid han har ställt upp som distriktsombud i distriktet.
Eriks plats som distriktsombud kommer att ersättas av Åke Henningsson som varit aktiv i distriktet i många år och anordnat flera aktiviteter årligen. Nedan kommer en presentation av Åke.
 
 
page1image2024481392
 
Åke Henningsson

62 år, boende på landet utanför Skinnskatteberg. Uppväxt i Hedemora, Södra Dalarna. Jobbar på Systemair Sverige AB Skinnskatteberg

Jag hade min första MC som 17 åring. Yamaha AS2. Sedermera blev det familj och barn varvid MC inte längre var aktuellt. Då MC intresses alltid funnits där köpte jag en BMW R1100RT vid 48 års ålder. Jag var då helt bestämd på att det skulle vara en BMW pga. kvalite och komfort. Förövrigt körs den fortfarande. 2011 tog frun eget körkort varvid jag sedermera alltid åkte solo och inköpte då en R1200GS 2006. Även den har jag kvar i min ägo. Totalt fyra BMW i familjen inklusive fruns. Jag tycker det är roligt att skruva så jag har alltid skött mina motorcyklar själv. Norge och Alperna har varit mina huvudsakliga resmål. Jag har på senare år varit turledare för 2-3 turer per säsong i D5.

// Åke H
 
Vi vill även passa på att tacka för denna säsong och hoppas att alla får en härlig vinter, så ses vi nästa år!
 
 
Hälsningar
Joachim och Åke
Distriktsombud i D5
BMW mc-klubben

 

 

Övrigt

Utöver kalenderns aktiviteter kan det dyka upp några på kort varsel, dessa kommer då att publiceras på vår facebook-sida
 
Titta även in på fliken "D5 Utflyktsmål" till vänster, som blivit utökad med andra föreningars aktiviteter.
 
Och glöm inte våra grann-distrikt: D4, D6, D7, D9!
 
Vill du vidga cirklarna finns även SMC kalender på http://smcboken.svmc.se/traffar
 
Joachim Nordberg och Åke Henningsson
 
DO
 
 
 
Epost till D5 kan du skicka till adressen d5@bmwklubben.se

Annons

Artiklar

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

12 jun

Detta är en grupp för oss som gillar BMW-motorcyklar och som är medlemmar i Svenska BMW MC-Klubben tillhörande distrikt D5 Mälardalen - Närke

9 apr

Du kanske bor nära våra granndistrikt? Det lönar sig alltid att kolla om dom kanske har något för dig!

ALLA aktivieter är öppna för alla klubbens medlemmar, oavsett vilket distrikt du tillhör. Så titta in på: