D6 Värmland - Dalarna

Riksaktiviteter

Annons

Distriktsombud

Lars G Granrud
Distriktsombud i D6

Annons

Artiklar

24 dec

Här kommer en julhälsning från BMW MC-klubben Sverige och en möjlighet att beställa en alldeles egen julklapp till mc säsongen 2018. Visst har du alltid velat ha en Klubbflagga - Travel Edition?

18 nov

Dags att boka in MC Mässan 2018! Den 25-28 januari 2018 är det återigen MC-mässa i Göteborg. Denna gång på Svenska Mässan centralt i Göteborg.

17 nov

2018 är det dags för region Öst att anordna klubbens årsträff. Region Öst har ”lånat” Gotland av region Syd dit distrikt 12 Gotland hör. Årsträffen 2018 med årsmöte kommer vara på Gotland den 7/6 till 10/6 med årsmötet på förmiddagen den 9/6.

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

26 jan

Milpinnen

På MC Mässan 2017 i Stockholm lanserar vi Milpinnen. Milpinnen är en utmärkelse till medlemmar i BMW MC-klubben Sverige som kör många mil på sin motorcykel under säsongen.

23 dec

Tyvärr blev annonsen om mellandagsrean hos Bike i Trollhättan Göteborg fel i Bumsen 5.16. Vi ber om ursäkt för detta och vill därmed kompensera genom att publicera Bike annonsen i denna artikel.

12 nov

Lördagen 2016-11-05 hade Region Väst planeringsmöte i Lidköping inför 2017. Vi summerade vad vi utfört under året och inte minst planerades den kommande säsongen. Utan att gå händelserna i förväg kan jag lova att 2017 blir bra!

4 maj

Nu är det äntligen dags - vi åker till Enköping och tittar på blommande Magnoliaträd!

Vi samlas på parkeringen vid ICA-Maxi i Borlänge en kvart före kl 11 torsdagen den 5 maj och åker på lättkörda asfaltsvägar till och från Enköping.

23 apr

Planerade aktiviteter I D6, 2016

Datum Distrikt Aktivitet Kategori Längd Anmärkning / Utgår från

Lö 23 april D6/McQ Upptaktsträff Tällberg Tema 10-14

To 5 Maj D6/McQ Hemlig tur Touring Heldag Karlstad

12 apr

Kommande inom D6:

- Magnoliatur med McQ i maj- åka till Enköping och titta på de blommande Magnoliaträden. Datum anpassas till blomningen och därför ej bestämt.

- Kruttur till Tyfors i juni. Rekning återstår så vi återkommer med datum.

Sidor

Annons