D7 ABC län

0

Aktuellt 

Uppdaterat med filmer

Sidan "Filmer från D7-körningar" (se vänster) är uppdaterad med fler filmer som vi fått från Jurgen Haneklaus.

 

Säsongsavslutning på man in the moon

Tack alla som kom till säsongsavslutningen på Man in the Moon!

Vi fick en jättelista med roliga förslag på aktiviteter som ni medlemmar skulle vilja göra. Vad sägs exepelvis om överlevnadskurs, hattprovning, geocashe-promenad, fotokurs, köra go-cart eller kanske en stadspromenad med kökarl... :)

Nu behöver vi bara några frivilliga som kan tänka sig att planera, boka och hålla i trådarna så kan vi göra hur många roliga saker som helst i vinter och nästa säsong!

Hör av er till oss DO så hjälper vi till att fixa! Eller kom till planeringsmötet den 18:e (se nedan).

planering för säsongen 2018 - lördag 18 november

Välkommen till planeringsmöte inför nästa säsong!

Vi behöver hjälp med att fixa roliga klubbaktiviteter!

Har du idéer om någon aktivitet som du skulle vilja ordna, kom till vårt planeringsmöte lördagen den 18 november! (Se info samt anmälan till aktiviteten) Om du inte kan komma den 18:e, eller om du vill vara med och hjälpa till som funktionär nästa år, skicka ett mail till d7@bmwklubben.se!

OBS! För att kunna planera lunch mm behöver vi din anmälan senast torsdag 16 november!

 

Tisdagskörningar

Återkommer i vår.

 

Kalenderinfo

D7 aktiviteter 2017 i din egen kalender!

Nu kan du prenumerera på D7s aktiviter i din egen kalender, i mobilen och/eller på datorn.

Rubrik, datum och länk till aktivteten här på hemsidan finns i en Google kalender som är tillgänglig via en länk. 

Aktiviterna är inlagda som heldagshändelser, detta för att hamna överst på dagen. Självklart är det inte en heldagsaktvitet.

I dom flesta kalenderappar och program finns möjligheten att prenumerera på kalender ofta kallas det för "internetkalender". 

Edit:

VIsar sig att länken resulterade i en statisk kopia av Google kalender. Ser bra ut just nu men när det sker förändingar kommer dessa inte att återspeglas i den egna kalendern. Man vill få till en prenumeration istället. Återkommer när detta är löst -> 2017-05-08 nu är det löst för iPhone, se nedan.

 

Prenumerera på D7s aktiviteter i din mobil

iPhone:

Först: Ni som lät er luras av en okunnig RO på uppstartsmötet. Sorry. Det blev ingen prenumeration av D7s kalender  – utan en statisk kopia. Dvs om en aktivitet förändras så återspeglas inte detta i din mobil. Ber om ursäkt för detta.
Rätta till det genom att deleta alla kalender bokningar du fick felaktigt. Antagligen får du göra det en-och-en. Sorry igen.

Följ sedan instruktionen nedan. Den funkar och det blir en prenumeration, dvs när något ändras på en aktivitet så synkas det med kalendern i din mobil.

Det är visserligen nio steg, men verkligen inget svårt alls.

Allt nedan görs i mobilen:

1.     Gå till Inställningar
2.     Välj Kalender
3.     Välj Konton
4.     Välj Lägg till Konton
5.     Välj Annat
6.     Välj Lägg till prenumererad kalender
7.     I fältet för server skriv (eller klistra in): goo.gl/UhpNML OBS stor/liten bokstav är viktigt
8.     Välj Nästa
9.     Välj Spara

KLART!

 

månadsmejl, APRIL 2017

Nytt månadsmejl, april 2017 har skickats i mejl till alla i D7.

Aktiviteter 2017

Se listan till höger för planerade aktiviteter!

Det finns självklart alltid utrymme för att klämma in fler roliga medlemsaktiviteter.

Alla som har en idé är välkomna att höra av sig till d7@bmwklubben.se så hjälper vi till att lägga upp på hemsidan, hyra lokal, skicka mail eller vad som behövs för att hjälpa dig att genomföra just Din önskeaktivitet!

Tisdagskörningar

Tisdagskörningarna kvällstid startar så snart vädret är behagligt...

Läs mer om dessa körningar under rubriken "D7 Informerar" till vänster på sidan.

OBS! Vi söker fler som vill leda tisdagskörningar! Hör av dig till oss via mail eller säg till när vi ses!

Vi söker också någon som brinner för tisdagskörningarna och som tycker det skulle vara roligt att vara huvudfunktionär för tisdagskörningarna (hålla kontakt med alla gruppledare, hålla kontakt med olika fikaställen mm)

 

 

Vissa av aktiviteterna kräver föranmälan. Läs mer om varje aktivitet i kolumnen till höger.

Ta gärna för vana att hålla koll på Hemsidan efter uppdateringar :)

VÅRT DISTRIKT OMFATTAR Stockholm, Nynäshamn, Södertälje, Uppsala och Norrtälje med omnejd Vi som är distriktsombud lyssnar på er och leder in verksamheten efter era önskemål.

Under högsäsong lägger vi tyngdpunkten på: touring, grus, bana och säkerhet. Under lågsäsong ordnar vi träffar för utbildning och gemenskap.

Månadsmejl om vad som händer skickas till alla medlemmar i distriktet som har en e-postadress registrerad i medlemsregistret.

Har du idéer, förslag på aktiviteter eller vill du hjälpa till mer aktivt som funktionär i klubben? Skicka ett mail till d7@bmwklubben.se så kontaktar vi dig!

VI SOM JOBBAR FÖR D7 ÄR: DO: Magnus Eklind, Susanne Bessman, Lovisa Hell och Fredrik Hagman

mcQ: Vakant

RO: Andreas Wennborg (kontakt med region och styrelse)

Enklast når du oss via mail genom att skicka till d7@bmwklubben.se

Annons

Artiklar

21 nov

Kansliet har stängt p.g.a. utbildning den 27 november. Istället har vi telefontid på onsdag den 30/11 samme vecka. Under december har Kansliet semester och kan inte nås per telefon mellan 1 -17 december.

18 nov

Dags att boka in MC Mässan 2018! Den 25-28 januari 2018 är det återigen MC-mässa i Göteborg. Denna gång på Svenska Mässan centralt i Göteborg.

17 nov

2018 är det dags för region Öst att anordna klubbens årsträff. Region Öst har ”lånat” Gotland av region Syd dit distrikt 12 Gotland hör. Årsträffen 2018 med årsmöte kommer vara på Gotland den 7/6 till 10/6 med årsmötet på förmiddagen den 9/6.

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

28 sep

Det bubblar av aktivitet runtom i landet just nu i klubben. Såg ett inlägg på Facebook från Lasse Eklöf som tar många fina foton på våra aktiviteter och med Andreas o Thomas som turledare o sweeper denna gång.

9 sep

Så blev det efter 4-5 dagars vila och dagsturer utefter Moroccos Atlantkust dags att rikta in styret mot Merzouga. Planen var att det skulle ta 5 dagar och jag hade via Booking letat upp lämpliga ställen för övernattning. Jag kände mig laddad och hojen lastad och klar.

5 sep

I några delar skriver jag om en 3 veckors hoj runda

21 aug

Nu kör planeringen igång inför Årsträff Gotland med Årsmöte 2018. En arbetsgrupp för Årsträff Gotland etablerad men fler funktionärer behövs.

6 jun

21 maj, 03:55. När jag går ut till garaget denna söndagsmorgon är det ännu en tidig morgon. Solen har precis vaknat till liv men visar bara sig med några få strimmor. Jag stänger försiktigt dörren bakom mig för att inte väcka övriga i familjen.

Sidor

Annons