D7 ABC län

Riksaktiviteter

Aktiviteter i D7

Sidor

Annons

Distriktsombud

Susanne Bessman
Distriktsombud
Lovisa Hell
Distriktsombud
0

Aktuellt 

Turledar-akademin har startat 2018-års utbildning!

Förra året gick 12 entusiastiska klubbmedlemmar piloten av utbildningen som syftar till att ge baskunskaper i hur man planerar och leder en tur, inkl GPS-kurs, L-ABC-kurs (först på plats vid en olycka), massor av erfarenhetsutbyten och diskussioner samt en avslutande praktiktur.

I år kör vi en omgång till med lika många lika entusiastiska deltagare!!

 

Tycker du det låter kul och vill anmäla intresse för att gå utbildningen inför nästa säsong, skicka ett mail till d7@bmwklubben.se

AKTIVITETER 2018

Se listan till höger för planerade aktiviteter!

Det finns fler aktiviteter inplanerade och som kommer att läggas upp vartefter. 

Exempel på kommande aktiviteter 2018:

 • GPS-kurs
 • Grus för alla
 • Snöå Bruk
 • Innan staden vaknar
 • Nationaldagstur
 • Kaffetur
 • Hassetur
 • mcQ-tur
 • Gruskurs i Kungsfors
 • Vingårdstur
 • Roslagstur
 • "Onsdagslördag"
 • Höstgrus
 • Femörefortet
 • Grönsöö

Dessutom flera helgturer och ännu flera onsdagskörningar...

Det finns självklart alltid utrymme för att klämma in fler roliga medlemsaktiviteter.

Alla som har en idé är välkomna att höra av sig till d7@bmwklubben.se så hjälper vi till att lägga upp på hemsidan, hyra lokal, skicka mail eller vad som behövs för att hjälpa dig att genomföra just Din önskeaktivitet!

TISDAGSKÖRNINGAR

Första tisdagskörningen för 2018 blir den 17 april (om vädret är med oss).

Jämn vecka = Norrtur med start vid OKQ8 Glädjen, Upplands Väsby

Läs mer om dessa körningar under rubriken "D7 Informerar" till vänster på sidan.

OBS! Vi söker fler som vill leda tisdagskörningar! Hör av dig till oss via mail eller säg till när vi ses!

Vi söker också någon som brinner för tisdagskörningarna och som tycker det skulle vara roligt att vara huvudfunktionär för tisdagskörningarna (hålla kontakt med alla gruppledare, hålla kontakt med olika fikaställen mm)

 

 

Kalenderinfo - 2017 (ännu ej klart för prenumeration av 2018 års aktiviteter)

D7 aktiviteter 2017 i din egen kalender!

Nu kan du prenumerera på D7s aktiviter i din egen kalender, i mobilen och/eller på datorn.

Rubrik, datum och länk till aktivteten här på hemsidan finns i en Google kalender som är tillgänglig via en länk. 

Aktiviterna är inlagda som heldagshändelser, detta för att hamna överst på dagen. Självklart är det inte en heldagsaktvitet.

I dom flesta kalenderappar och program finns möjligheten att prenumerera på kalender ofta kallas det för "internetkalender". 

Edit:

VIsar sig att länken resulterade i en statisk kopia av Google kalender. Ser bra ut just nu men när det sker förändingar kommer dessa inte att återspeglas i den egna kalendern. Man vill få till en prenumeration istället. Återkommer när detta är löst -> 2017-05-08 nu är det löst för iPhone, se nedan.

 

Prenumerera på D7s aktiviteter i din mobil

iPhone:

Först: Ni som lät er luras av en okunnig RO på uppstartsmötet. Sorry. Det blev ingen prenumeration av D7s kalender  – utan en statisk kopia. Dvs om en aktivitet förändras så återspeglas inte detta i din mobil. Ber om ursäkt för detta.
Rätta till det genom att deleta alla kalender bokningar du fick felaktigt. Antagligen får du göra det en-och-en. Sorry igen.

Följ sedan instruktionen nedan. Den funkar och det blir en prenumeration, dvs när något ändras på en aktivitet så synkas det med kalendern i din mobil.

Det är visserligen nio steg, men verkligen inget svårt alls.

Allt nedan görs i mobilen:

1.     Gå till Inställningar
2.     Välj Kalender
3.     Välj Konton
4.     Välj Lägg till Konton
5.     Välj Annat
6.     Välj Lägg till prenumererad kalender
7.     I fältet för server skriv (eller klistra in): goo.gl/UhpNML OBS stor/liten bokstav är viktigt
8.     Välj Nästa
9.     Välj Spara

KLART!

 

 

 

Vissa av aktiviteterna kräver föranmälan. Läs mer om varje aktivitet i kolumnen till höger.

Ta gärna för vana att hålla koll på Hemsidan efter uppdateringar :)

VÅRT DISTRIKT OMFATTAR Stockholm, Nynäshamn, Södertälje, Uppsala och Norrtälje med omnejd Vi som är distriktsombud lyssnar på er och leder in verksamheten efter era önskemål.

Under högsäsong lägger vi tyngdpunkten på: touring, grus, bana och säkerhet. Under lågsäsong ordnar vi träffar för utbildning och gemenskap.

Månadsmejl om vad som händer skickas till alla medlemmar i distriktet som har en e-postadress registrerad i medlemsregistret.

Har du idéer, förslag på aktiviteter eller vill du hjälpa till mer aktivt som funktionär i klubben? Skicka ett mail till d7@bmwklubben.se så kontaktar vi dig!

VI SOM JOBBAR FÖR D7 ÄR: DO: Magnus Eklind, Susanne Bessman, Lovisa Hell och Fredrik Hagman

mcQ: Vakant

RO: Andreas Wennborg (kontakt med region och styrelse)

Enklast når du oss via mail genom att skicka till d7@bmwklubben.se

Annons

Artiklar

1 feb

Under MC Mässan i Göteborg hälsade några på oss i klubbmontern som efterfrågade en Classic sektion, i klubben. I vår norska broderklubb finns en aktiv Classic sektion och vi skulle kunna ha en sådan i BMW MC-klubben Sverige också. Vill du det?

31 jan

Välkommen till BMW MC-klubben Sveriges årsmöte 2018. Årsmötet genomförs lördagen den 9 juni kl. 10:00 på Gotland. Ingen föranmälan behövs men kom i tid då alla deltagare ska registreras innan vi startar. Välkommen! //Styrelsen

24 jan
Välkommmen till oss i klubbmontern på MC Mässan i Göteborg. Du hittar oss plats E02:22 där vi finns till för våra medlemmar. Dörrarna öppnar kl. 10.00 på torsdag 25 januari.
 
18 nov

Dags att boka in MC Mässan 2018! Den 25-28 januari 2018 är det återigen MC-mässa i Göteborg. Denna gång på Svenska Mässan centralt i Göteborg.

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

28 sep

Det bubblar av aktivitet runtom i landet just nu i klubben. Såg ett inlägg på Facebook från Lasse Eklöf som tar många fina foton på våra aktiviteter och med Andreas o Thomas som turledare o sweeper denna gång.

9 sep

Så blev det efter 4-5 dagars vila och dagsturer utefter Moroccos Atlantkust dags att rikta in styret mot Merzouga. Planen var att det skulle ta 5 dagar och jag hade via Booking letat upp lämpliga ställen för övernattning. Jag kände mig laddad och hojen lastad och klar.

5 sep

I några delar skriver jag om en 3 veckors hoj runda

21 aug

Nu kör planeringen igång inför Årsträff Gotland med Årsmöte 2018. En arbetsgrupp för Årsträff Gotland etablerad men fler funktionärer behövs.

Sidor

Annons