D8 NV Götaland

Riksaktiviteter

Aktiviteter i D8

Annons

Distriktsombud

Martin Lindor
Distriksombud D8
Anders Olsson
Distriktsombud D8 - Grus
Jag bor i Trollhättan. Du hittar mig säkrast på en grusväg med min BMW HP2 Enduro.
Maria Johansson
mcQ D8
Jag bor i Trollhättan. Min hoj är en BMW 700 GS.
Janne Arvidsson
Distriktsombud i D8
0

 

Välkommen till D8

Aktiviteter läggs till och informationen kompletteras efter hand. Därutöver kan det förekomma spontana aktiviteter genom enskilda medlemmar vilka annonseras på klubbens forum.

Våra aktiviteter och inledande texter skrivs och läggs in på ett väldigt tidigt stadium bara för att ni medlemmar skall få en känsla för vad som händer under året. Då har vi inte alltid allt klart med lokaler, tider och de ev. personer som skall närvara. Därför kan en del information komma i ett senare läge. Ett tips är att kolla regelbundet på hemsidan så kommer den information ni efterfrågar förr eller senare.

Distriktet strävar efter god gemenskap och givande aktiviteter, där säkerheten sätts i första rummet, utan att körningen därför blir tråkig. Angående aktiviteter: Om vi ställer in en aktivitet på grund av regn eller annan orsak, meddelas detta under respektive aktivitet dagen innan efter kl 16.00. Information om aktiviteter finner du i fältet till höger.

Observera att vi använder den senaste adresslistan från BMW-klubbens kansli. Om du inte fått mejl angående våra aktiviteter så skicka ett mejl med namn och personnummer till kansliet@bmwklubben.se så finns du med på nästa utskick.

Anders Olsson 070-598 80 50

Annons

Artiklar

24 dec

Här kommer en julhälsning från BMW MC-klubben Sverige och en möjlighet att beställa en alldeles egen julklapp till mc säsongen 2018. Visst har du alltid velat ha en Klubbflagga - Travel Edition?

18 nov

Dags att boka in MC Mässan 2018! Den 25-28 januari 2018 är det återigen MC-mässa i Göteborg. Denna gång på Svenska Mässan centralt i Göteborg.

17 nov

2018 är det dags för region Öst att anordna klubbens årsträff. Region Öst har ”lånat” Gotland av region Syd dit distrikt 12 Gotland hör. Årsträffen 2018 med årsmöte kommer vara på Gotland den 7/6 till 10/6 med årsmötet på förmiddagen den 9/6.

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

26 apr

Har du tid att hjälpa oss på Bike-dagarna 6-7 maj i Trollhättan ?

Klubben hjälper till att låna ut BMW´s demohojar under dessa dagar. Vi har också vårt klubbtält på plats.

Vi behöver ytterligare 1 person till på lördag från 9.30 - 13.30 och 1 person till på lördag  13 - 16

26 jan

Milpinnen

På MC Mässan 2017 i Stockholm lanserar vi Milpinnen. Milpinnen är en utmärkelse till medlemmar i BMW MC-klubben Sverige som kör många mil på sin motorcykel under säsongen.

23 dec

Tyvärr blev annonsen om mellandagsrean hos Bike i Trollhättan Göteborg fel i Bumsen 5.16. Vi ber om ursäkt för detta och vill därmed kompensera genom att publicera Bike annonsen i denna artikel.

12 nov

Lördagen 2016-11-05 hade Region Väst planeringsmöte i Lidköping inför 2017. Vi summerade vad vi utfört under året och inte minst planerades den kommande säsongen. Utan att gå händelserna i förväg kan jag lova att 2017 blir bra!

10 nov

Nu är MC-året i vårt distrikt över för den här säsongen och det är dags att fundera på vad klubben ska ha för aktiviteter under 2017.

10 okt

11 cyklar deltog i avslutningsturen 2016. Vi startade vid Trollhättans kyrka intill fallen och tog en tur ut på Orust, Flatön, Bokenäs och sedan till Munkedal där vi åt lunch. Gulaschsoppan värmde gott efter att vi åkt i det kyliga och tidvis våta vädret.

Sidor

Annons